O jandarmeriță din Argeș le-a dat o lecție unor individe care au vrut să o jefuiască în autobuz: ”Nu mai furi în viața ta!”

Publicat: 11/12/2019 | 09:08

Trei individe de etnie romă din Argeș au avut parte de o lecție pe care cu siguranță nu o vor uita curând. Au încercat să jefuiască o tânără într-un autobuz și nici prin gând nu le-a trecut vreo clipă cu cine vor avea de-a face.

Scenele de un tupeu incredibil s-au petrecut în autobuzul din Pitești și au fost filmate de un călător și postate ulterior pe internet. Fata în geacă roșie are 27 de ani și este jandarm la IJJ Argeș. A fost atacată de trei femei care au încercat să o jefuiască. Curajul și pregătirea i-au fost de mare folos. Imediat a reacționat și nu s-a lăsat nicio clipă descurajată de țipetele și amenințările femeilor. Una ar fi lovit-o în timp ce încerca să-i fure brățara. Fata nu a stat nicio secundă pe gânduri, a oprit-o, a strigat să fie blocate ușile autobuzului și a sunat la poliție. (sursa video: youtube/George Olteanu)

Tânăra care a atacat-o a încercat să scape basma curată, ba chiar ar fi cerut să fie lasată să plece fiindcă ”nu mai face”, dar fata i-a predat lecția până la capăt. Fermă și sigură pe sine, fata i-a transmis că se va alege cu dosar penal și că gestul său nu va rămâne nepedepsit. Când au văzut curajul fetei și călătorii i-au sărit în apărare.

„Nu mai furați. Oamenii muncesc..nu să furați voi. Duceți-vă la muncă. Nu îți dau drumul și nu te lupta cu mine. Nu treci deloc. Ai încercat să furi. Nu mai furi în viața ta” a avertizat-o jandarmerița pe una dintre femei.

Polițiștii au intervenit și în cauză a fost deschis dosar penal pentru furt calificat, loviri şi alte violenţe și cele trei persoane de etnie romă au fost amendate.
Tânăra este venită la IJJ Argeș anul acesta și prin gestul său a stârnit un val de laude din partea colegilor, dar și a călătorilor care astfel au învățat că trebuie să reacționeze și să nu cadă pradă hoților.