O influenceriță a pierdut custodia copiilor săi din cauza tatuajelor și a culorii părului. Fanii se tem pentru viața ei și au luat atitudine

Publicat: 04/03/2021 | 14:13

Refa Al-Yemi este o influenceriță din Arabia Saudită și a devenit foarte cunoscută peste hotare datorită sfaturilor prețioase de sănătate și frumusețe pe care le oferea. Din nefericire, viața ei a luat o întorsătură dramatică… a pierdut custodia copiilor săi, după ce soțul ei a declarat în fața unui judecător că tatuajele și culoarea verde a părului au transformat-o într-o mamă nepotrivită.

O influenceriță a pierdut custodia copiilor săi din cauza tatuajelor și a culorii părului

La scurt timp după afirmațiile soțului ei în fața unei instanțe, Refa Al-Yemi ar fi fost răpită de rude, care ar fi considerat că le face de rușine cu activitățile sale online, au scris jurnaliștii publicației The Sun. Tânăra ar fi fost luată cu forța din apartamentul ei din Jeddah de membrii familiei, au transmis unele site-uri locale știri.

Îndrăgita antrenoare de fitness are un număr mare de urmăritori pe TikTok și Snapchat; mulți dintre fani se tem pentru viața sa și au luat atitudine pe social media, considerând că influencerița a fost victima unei “ucideri de onoare”. Hashtag-ul “#IsRefaKilled?” a depășit tendințele Twitter din Arabia Saudită.

Citește și: Zanni, mărturii despre traumele suferite în orfelinate: “Eram ca un animal, miroseam tot ce primeam. A fost teribil”. Motivul pentru care nu și-a cunoscut părinții

Ulterior, a fost confirmată informația potrivit căreia tânăra a fost luată din apartamentul ei la Najran și urcată într-o mașină. Poliția a oprit autoturismul respectiv și a arestat patru persoane, relatează Albawaba. Autoritățile au anunțat că Refa Al-Yemi este în siguranță și că se află în îngrijirea serviciilor sociale.

În mediul online, apărătorii drepturilor omului și-au exprimat îngrijorarea pentru cunoscuta influenceriță.

“A fost găsită de polițiști și, în loc să fie salvată, a fost plasată într-o cămin de îngrijire, adică o închisoare”, a spus Lina Alhathloul, a cărei soră, Loujain, a fost eliberată recnt din închisoare, după ce a militat pentru libertatea femeilor din Arabia Saudită.

Polițiștii nu au dezvăluit dacă cele patru persoane arestate sunt, de fapt, rude ale antrenoarei de fitness. Soțul ei a primit custodia copiilor, după ce a folosit tatuajul, culoarea părului și imaginile antrenamentelor sale în instanță ca dovezi că nu era o mamă potrivită.

Află și: Dana Marijuana, despre o traumă greu de suportat: “Am rămas cu o parte a creierului paralizată”. Artista pregătește o surpriză fanilor

Sursa foto: Newsflash