O fostă concurentă de la ”Insula iubirii” este însărcinată! Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 17/06/2020 | 19:55

O fostă concurentă de la ”Insula iubirii” este însărcinată! Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că s-a aflat și că s-a căsătorit în secret.

În urmă cu patru ani, Loredana și Hamude mergeau să-și testeze iubirea în cadrul show-ului ”Insula iubirii”. Din păcate, însă, dragostea lor nu a rezistat testelor.

Loredana l-a trădat pe Hamude și între cei doi s-a iscat un scandal monstru. Anii au trecut, iar Loredana l-a dat uitării pe fostul ei iubit și s-a transformat complet. A renunțat la nuanța de blond care a consacrat-o, a trecut pragul medicilor esteticieni pentru mici ajustări și și-a găsit sufletul-pereche. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI MARE CONCERT DRIVE-IN DIN ROMÂNIA ESTE DEJA SOLD-OUT. INNA, ANTONIA, ALINA EREMIA, THE MOTANS, CARLA’S DREAMS, NERĂBDĂTORI SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU PUBLICUL)

Loredana va deveni mămică

Acum, Loredana de la ”Insula Iubirii”, fosta iubită a lui Hamude, va deveni mămică pentru prima oară. La mai bine de patru ani de la ieșirea din show, tânăra și-a găsit marea dragoste.

Loredana s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar acum cei doi sunt în culmea fericirii deoarece urmează să devină părinți. Șatena a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie cu burtica de graviduță. (VEZI ȘI: UN MARTOR-CHEIE SUSȚINE CĂ VULPIȚA A FOST, ÎNTR-ADEVĂR, BĂTUTĂ DE VIOREL. “AVEA OCHIUL VÂNĂT, URME DE PICIOARE PE BRAȚ”)

Loredana va deveni mămică