O fostă concurentă de la “Chefi la cuțite”, discriminată în România pentru că este italiancă: “Suferim o acțiune în masă de rasism…”

Publicat: 13/03/2020 | 23:19

Frica de coronavirus dă naștere unor situații extrem de grave! Una dintre fostele concurente de la ”Chefi la cuțite” se plânge că a ajuns să fie discriminată în România pentru că este italiancă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile ei cutremurătoare! (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE EXCLUSIVE ALE UNUI ȘOFER DE TIR CARE S-A ÎNTORS DIN ITALIA)

De când virusul COVID-19 s-a răspândit și în România, fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite” Amalia Bellantoni și soțul ei, Domenico Bellantoni, s-au confruntat cu o situație revoltătoare. Pentru că sunt italieni, cei doi soți ar fi devenit ”țintele” unor atacuri rasiste. (NU RATA: FOSTA ASISTENTĂ TV E PRIMA VEDETĂ CARE SE AUTOIZOLEAZĂ)

Amalia Bellantoni, fosta stewardesă, care s-a remarcat după ce a participat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, a povestit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, episoadele uluitoare de care a avut parte de când în Europa s-a declanșat epidemia de coronavirus.

„A început să înjure într-o italiană-țigănească făcând referire la coronavirus”

”În urma epidemiei cu coronavirus, eu și soțul meu suferim o acțiune în masă de rasism doar pentru ca suntem italieni. Recent, un vecin a sunat la autorități să spună că suntem italieni și să vină să ne ia la spital că poate avem coronavirus .

În urmă cu două zile, un taximetrist a oprit în fața restaurantului. Afară se aflau trei dintre angajații noștri italieni. Șoferul a început să înjure într-o italiană-țigănească făcând referire la coronavirus.

Azi dimineață, au intrat doi clienți în localul nostru. După ce soțul le-a spus «Buongiorno», s-au uitat unul la altul și au ieșit repede pe ușă. Următorii au spus că preferă să nu riște … Și asa mai departe. O clientă m-a sunat să mă întrebe dacă am făcut analize personalului ca să știe dacă vine la restaurant sau nu.

De săptămâna trecută am închis și magazinul cu produse din Italia deoarece lumea ne întreba mereu dacă produsele sunt contaminate și ne spuneau că nu vor să riște”, a declarat Amalia Bellantoni, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Amalia Bellantoni și soțul ei, Domenico Bellantoni, s-au confruntat cu o situație extrem de gravă

”Vorbesc urât de familia lui pentru că este din Italia”

”Avem membri ai familiei în zonele roșii din Italia: Bergamo, Emilia Romagna, care sunt izolați în casă, în carantină, și nu au mai venit în România. Băiețelul nostru a fost transferat anul acesta la Școala 56 . De când a început răspândirea epidemiei în Italia, la școală îl întreabau în fiecare zi colegii dacă părinții lui au coronavirus. În fiecare zi venea plângând că nu îi vorbesc colegii și că vorbesc urât de familia lui pentru că este din Italia”, a mai mărturisit fosta concurentă de la ”Chefi la cuțite”.

Amalia Bellantoni se simte discriminată în România pentru că este italiancă

 Terorizată după ce a apărut la ”Chefi la cuțite”

Amalia Bellantoni, una dintre cele mai spumoase apariţii de la ”Chefi la cuţite”, a traversat și alte momente mai puțin plăcute. Concurenta a mărturisit îngrozită cum a ajuns să fie agresată în spaţiul public, ba chiar să fie ameninţată cu moartea. (VEZI AICI: UN DEȚINUT ROMÂN A CERUT SĂ NU FIE EXTRĂDAT ÎN FRANȚA DE TEAMA CORONAVIRUSULUI)

„Toate aceste ameninţări au început de când am intrat în echipe, că de ce eu, că eu şi Scărlătescu, că nu ştiu ce mi-a făcut. Fiecare are viaţa lui. Între noi şi domnul Scărlătescu este un raport de amiciţie în urma acestui show”, a povestit  Amalia, cea care a fost schimbată de chef Cătălin, cu ajutorul unei amulete, și trimisă în echipa lui chef Dumitrescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)