O fetiță de nouă ani a cerut cadouri în valoare de mii de lire sterline într-o scrisoare adresată lui Moș Crăciun

Publicat: 21/12/2020 | 16:34

În scrisoarea către Moș Crăciun, o fetiță de nouă ani a scris cadourile pe care vrea să le vadă sub brad. Și nu a cerut unul singur ci 12, în valoare de mii de lire sterline.

Lista extravagantă de Crăciun a unei fetițe de nouă ani a devenit virală, după ce micuța i-a cerut Moșului, printre altele, o călătorie în Franța, un iPhone, căști AirPods, cel mai nou laptop și PlayStation 4 și 5. Asta în ciuda faptului că a recunoscut că „a eșuat lamentabil” în a fi un copil cuminte.

Fratele ei mai mare nu s-a putut abține atunci când a văzut lista surorii sale și a împărtășit-o fanilor de pe Twitter: Da, uitați-vă la această scrisoare pe care a scris-o sora mea mică de 9 ani”.

”Dragă Moș Crăciun, sper că ai avut un bun și că ești sănătos. Anul meu a fost exact pe dos. Am încercat din răsputeri să fiu o fetiță cuminte, dar nu am reușit. Sunt sinceră, știu că ar trebui să primesc cărbuni, dar mi-aș dori foarte mult un cadou. De fapt… mai multe. Iată lista:

-căști AirPods

-consolă de jocuri

-un șarpe

-PlayStation 4 și 5

-joc Nintendo

-un set al unui DJ

-o excursie în Paris cu toată familia mea

-un Iphone 12

-o tabletă

-un laptop

-dezinfectant

-volumele cărții ”Vrăjitorul din Oz”

-un urs panda și un pinguin (vii)

Sper că vei reușii să-mi îndeplinești cerințele”, este scrisoarea fetiței către Moș Crăciun. La sfârșit, micuța a desenat și direcțiile către casa ei pentru ca Moșul să știe unde să vină.