O fetiță de 5 ani, gest surprinzător la serbarea de sfârșit de an. Juca rolul unui înger și…

Publicat: 16/12/2019 | 20:45

O fetiță de numai 5 ani a devenit ”celebră” pe internet după ce, în timpul serbării de sfârșit de an, a făcut un gest absolut surprinzător. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, iar surpriza a fost maximă. 

Timp de 20 de minute,  Ella Legge – în vârstă de doar 5 ani –  a arătat… degetul mijlociu tuturor celor prezenți. Bineînțeles, micuța nu a înțeles conotația gestului respectiv, iara mama sa a declarat că momentele au fost amuzante. Dar a recunoscut și că, în gând, s-a rugat tot timpul ca micuța să se oprească. Totuși, chiar mama fetiței a distribuit imaginile în mediul online.

”Erau câteva râsete. Mă gândeam . Din cauză că nu am plecat, ea continua să țină degetul în sus și să spună . A fost amuzant pentru că ea nu realiza ce făcea. Îi plăcea să știu că este rănită. Apoi a ridicat ambele degete în sus, ca să facă o comparație între ele. Câtiva copii au spus . Din cauză că făcea acest gest atăt de inocent, majoritatea cred că gândeau a povestit mama Ellei.

”De obicei, este foarte drăguță. ÎI plac rochiile frumoase. Să fie înger a fost perfect pentru ea”, a mai spus mama fetiței.