O fetiță de 4 ani, martoră la o crimă terifiantă. O tânără gravidă și-a ucis iubitul care voia să plece la o petrecere de Sfântul Ion

Publicat: 08/01/2020 | 15:52

O crimă teribilă a avut loc în Olt, o femeie și-a înjunchiat mortal soțul după ce acesta i-a spus că vrea să plece la o petrecere de Sfântul Ion, organizată de șeful lui. Bărbatul lucra la o firmă de construcții, iar petrecerea urma să aibă loc la Craiova. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FILOZOFUL MIHAI ȘORA (103 ANI) & SOȚIA POETĂ (CU 56 DE ANI MAI TÂNĂRĂ))

Tragedia s-a întâmplat în locuința bărbatului, mai exact în bucătăria casei. Totul a  început în momentul în care cei doi concubini au pornit o discuție contradictorie. Bărbatul de 39 de ani și-a anunțat partenera că intenționează să plece la o petrecere de Sfântul Ion. Femeia nu a fost de acord, iar de aici lucrurile au excaladat rapid într-o ceartă, care s-a finalizat tragic.

Gravida și-a înjunghiat soțul cu două lovituri de cuțit, una dintre ele plasată în zona gâtului bărbatului, iar cea de-a doua aproape de inimă. La întreaga scenă de groază a fost martoră o fetiță de patru ani, fiica femeii dintr-o relație anterioară.

Fratele bărbatului a sunat imediat la 112, însă nu a s-a mai putut face nimic pentru el, lovitura din zona gâtului a fost fatală. Femeia a fost reținută marți seara și a fost audiată. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a declarat că cel mai probabil în acest caz se va dispune și o expertiză psihiatrică.