O fetiță de 11 ani și-a sacrificat viața pentru cățelușii ei. A intrat în casa care arde pentru a îi salva

Publicat: 09/05/2021 | 21:25

Situație impresionantă în SUA. O fetiță de numai 11 ani și-a sacrificat vița pentru a își salva cățelușii. Aceasta a reintrat în casa care arde pentru a socate animalele, însă din păcate s-a intoxicat cu fum și a decedat.

Totul s-a întâmplat în Sarasota, Florida, SUA, fetița locuia într-un parc de rulote alături de mama ei și doi pui de pitbull. Zilele trecute în timp ce mama sa se afla la cumpărături casa acestora a fost cuprinsă de flăcări. Fetița a reușit să iasă la timp, însă și-a dat seama că animalele sale de companie au rămas înăuntru. (CITEȘTE ȘI: DECES CUMPLIT PENTRU O FEMEIE DIN ALBA! HAINELE I-AU LUAT FOC ÎN TIMP CE FĂCEA MÂNCARE)

Așa că nu a stat mult pe gânduri și a reintrat în casa cuprinsă de flăcări pentru a îi salva pe Luna și Dobby. Cățelușii au fost salvați, însă din păcate fetița a decedat. Aceasta a fost intoxicată cu fum și nu a supraviețuit.

„I-a iubit enorm pe acești căței. Erau bebelușii ei”, a declarat Laura Alden, mătușa lui Rille, pentru canalul local de știri WFLA.

Micuța a fost atât de determinată să își salveze cățelușii încât vecinii nu au putut să o oprească.

„Au încercat să o oprească, dar ea a fost genul de copil care, dacă-și punea ceva în cap, nu putea fi întoarsă din drum”, a mai spus mătușa fetei.

(VEZI ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! LOCATARII UNUI BLOC, LA UN PAS DE INCENDIU DUPĂ CE AU FĂCUT GRĂTAR ÎN DEBARA)