O femeie testată negativ pentru coronavirus a murit pe o bancă, la doar câteva ore după externare

Publicat: 21/04/2020 | 21:55

Un caz bizar a avut loc în Moscova. O femei ce era suspectă de coronavirus, a murit la doar câteva ore distanță de la externarea din spital, după ce rezultatul testului a fost negativ. Autoritățile din Moscova investighează acum cazul.

Potrivit presei locale, femeia fusese internată fiind suspectă că suferă de pneumonie. Cât timp a stat în spital femeia a fost testată pentru coronavirus, iar rezultatul testului a fost negativ. Așa că medicii au decis externarea acestei. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURISIRILE FĂCUTE DE UN EPIDEMIOLOG ROMÂN: ”NOUL CORONAVIRUS VA REVENI LA TOAMNĂ, DAR…”)

La câteva ore după externare, femeia a murit pe o bancă din apropierea locuinței sale. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care femeia, care avea vârsta de 48 de ani, se așază pe bancă și moare chiar în fața  oamenilor ce se aflau pe stradă, potrivit The Moscow Times. (VEZI ȘI: GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ, MESAJ DESPRE CARANTINAREA TOTALĂ A CAPITALEI. CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ)

„Femeia a început să se simtă rău când era aproape de blocul său, iar oamenii au chemat de urgență o ambulanță, care deși a ajuns în mai puțin de 11 minute, ea a fost declarată decedată”, a declarat un oficial.

În urma unei autopsii, s-a descoperit faptul că femeia ar fi murit din cauza unei insuficiențe cardiace. „Nu a prezentat simptome ale pneumoniei sau ale altor boli infecțioase”, a declarat un oficial din sănătate.

Cercetările în acest caz continuă.