O femeie și copilul de 11 luni din Iași, în stare gravă după ce au fost suplberați de mașină

Publicat: 19/12/2019 | 13:27

O femeie de 41 de ani și copilul ei de 11 luni au fost spulberați de o mașină, joi, în localitatea ieseană Țibana, din județul Iași. Primele cercetări arată că femeia își ținea copilul în brațe și a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.

Accidentul a avut loc joi, când femeia a vrut să traverseze strada, cu copilul în brațe. Un șofer care circula prin localitatea Țibana nu a putut să o evite și a lovit-o. Mai multe echipaje medicale au fost trimise în zonă pentru a le acorda îngrijiri medicale.

Femeia de 42 de ani avea politraumatisme, traumatism cranio cerebral și cranio-facial, contuzie toraco abdominală și un traumatism la gambă, a fost preluată stabilă de către echipajul de pe elicopter și transferată la Spitalul Sfântul Spiridon. Copilul de 11 luni a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și dus la la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ248 A, dinspre Țibana către Iași, în localitatea Domnița ar fi surprins și accidentat o femeie de 41 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis„, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Șoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.