Imagini amuzante. O femeie s-a viralizat pe Tik Tok după ce a folosit un spray bronzant greșit. VIDEO

Publicat: 12/04/2021 | 10:32

O tânără femeie a reușit să se viralizeze pe Tik Tok după ce a publicat un video în care arată internetului ce se poate întâmpla atunci când folosești un spray bronzant incorent.

Brooke Jordan explică faptul că își dorea să arate cât mai bine, pentru că se pregătea să plece în vacanță, dar, din păcate, planul ei a eșuat lamentabil.

În loc să folosească spray-ul așa cum era obișnuită, Brooke a decis să urmeaze indicațiile de pe tub, însă nu a fost atentă și spatele era complet alb.

Ce s-a întâmplat la salon

Apoi, femeia s-a hotărât să ceară ajutorul unui salon de înfrumusețare. Când s-a întors nu mai era furioasă din cauza spatelui pentru că fruntea ei acum avea o linie albă.

Imaginile ajunse pe Tik Tok s-au viralizat, strângând peste 500.000 de vizualizări și foarte multe comentarii pentru că Brooke le-a cerut urmăritorilor să sfaturi să scape de problemă, scriu jurnaliștii de la Mirror.

@ranch_rumorsReply to @missiz_b ##faketan ##messup ##spraytanfail ##FreeFreeDance ##funnylife ##itsfun ##itsfunnytime01 ##overalls ##happylife ##haha ##mystyle♬ original sound – Brooke Jordan

Citește și: Profesor de design grafic, devenit viral pe TikTok după ce i-a luat la „roast” pe studenții săi. Ce feedback-uri hilare oferă acesta: „Arată ca un păianjen care și-a smuls picioarele”