O femeie locuiește de trei luni într-un cort montat la marginea pădurii, în Șcheii Brașovului. Nimeni nu-i cunoaște identitatea

Publicat: 09/12/2019 | 12:09

Au trecut trei luni de zile de când femeia a apărut în zonă, și-a montat cortul și locuiește chiar la marginea pădurii. Zona este frecvent vizitată de urși și mistreți, iar oamenii locului nu știu cine este ea și de ce a luat o astfel de decizie.

Dispare, uneori, fără să spună niciun cuvânt, iar misterul femeii din cort – are aproximativ 30 de ani – pare de nepătruns. Locuitorii sunt, firește, intrigați.

“Pare îngrijită, îmbrăcată”, spun doi localnici. În lunile octombrie și noimebrie, fiind cald afară, oamenii au văzut cum femeia misterioasă a întins rufe, la uscat, pe crengile copacilor și pe cort. “Cred că le duce undeva să le spele, că aici e un pârâu, dar e murdar”, spune Mișu Nicolae, în vârstă de 54 de ani, potrivit libertatea.ro.

Bineînțeles, oamenii fac tot felul de presupuneri în legătură cu ea. În zona străzii Curcanilor se află Fântânița Popii și Crucea Mușicoiului. Într-una din zile, doi localnici au auzit pe cineva strigând-o pe fată pe numele de “Mihaela”. Aceasta a răspuns, apoi  s-a reîntors în cort. Dar, în ceea ce privește numele ei, nimic nu este, totuși, sigur. Oamenii zonei îi spun deja ”Fata din cort”. (Articolul integral AICI)