O femeie întoarsă din Italia, care a ignorat carantina, este amenințată de localnici: ”Vă rog, lăsați-mi familia în pace!”

Publicat: 01/04/2020 | 16:48

O femeie întoarsă din Italia, care a ignorat carantina, este amenințată de localnici deoarece a răspândit coronavirusul printre aceștia.

Recent, o femeie din localitatea Cernăuți, Ucraina, s-a întors acasă din Italia. Aceasta nu a respectat carantina și a ajuns să infecteze mai multe persoane cu coronavirus. Printre acestea se numără rudele femeii, dar și 14 localnici cu care a intrat în contact.

Atunci când au aflat că femeia a răspândit virusul prin localitate, oamenii au început să o amenințe spunându-i că îi va da foc la casă. Aceasta s-a panicat, și-a cerut iertare în genunchi, în fața tuturor, și i-a implorat pe oameni să-i lase familia în pace. (CITEȘTE ȘI: AMENZILE PENTRU CEI CARE NU RESPECTĂ REGIMUL STĂRII DE URGENȚĂ AU CRESCUT: ”LEGILE SE RESPECTĂ, NU SE DISCUTĂ”)

„Am auzit că vreţi să-mi incendiaţi casa şi să vă răzbunaţi pe copiii şi nepoţii mei. Mă pun în genunchi în faţa voastră. Lăsaţi-mi familia în pace. Pe mine puteţi să pedepsiţi după cum doriţi”, a implorat femeia în înregistrarea video.