O femeie infectată cu noul coronavirus s-a trezit după zece zile de comă. Ce a aflat de la medici este uimitor

Publicat: 23/04/2020 | 19:33

Danielle Martin, o femeie din Belfast, Irlanda de Nord, diagnosticată cu noul coronavirus s-a trezit după zece zile de comă pentru a afla că este însărcinată cu gemeni.

Femeia care este deja mama a trei copii, ar fi fost dusă de urgență la spital, după ce a început să se sufoce, fiind deja diagnosticată cu pneumonie.

S-a temut să nu piadă sarcina

Odată cu trecerea timpului, ea împreună cu partenerul său s-au temut de faptul că ar putea pierde sarcina din cauza COVID-19. În prezent, starea de sănătate a femeii s-a îmbunătățit.

„Mă chinuiam să respir și să vorbesc. A fost îngrozitor. M-am trezit foarte confuză, dar când mi-am revenit am fost extrem de recunoscătoare”, a povestit ea potrivit Metro.co.uk. 

Un alt caz în SUA

O femeie infectată din Statele Unite care a născut în timp ce era în comă și-a văzut copilul abia acum. S-a întâmplat la două săptămâni de la naștere, iar la momentul emoționant au participat și cadrele medicale din spital.

Acum 20 zile, Yanira Soriano a născut în timp ce era în comă indusă. Femeia era infectată, iar copilul s-a născut printr-o cezariană de urgență.

Yanira a petrecut 11 zile intubată, iar medicii spun că şi-a revenit „miraculos”. Ea a părăsit spitalul în aplauzele cadrelor medicale, cu copilul perfect sănătos în brațe.