O femeie din Vaslui, în stare de ebrietate, batjocorită de mai multe ori de vecinul din comună

Publicat: 23/04/2021 | 18:31

O bătrână din Ivănești, județul Vaslui, aflată în stare de ebrietate, a fost violată chiar de către vecinul din aceeași localitate. Ba chiar de mai multe ori.

Elisabeta, o femeie de 72 de ani, a trăit clipe de coșmar, fiind violată de mai multe ori de către un bărbat din aceeași comună. El a profitat de faptul că femeia se afla în stare de ebrietate. Primul viol a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, atunci când bătrâna avea să fie trântită într-un șanț de către Vasile Plopu. După ce a violat-o, bărbatul a mers la un bar din sat, unde a început să bea, scrie vremeanoua.ro. (CITEȘTE ȘI: IPOTEZĂ ȘOCANTĂ! UNUL DINTRE CEI ȘAPTE VIOLATORI DIN VASLUI AR FI FOST VIRGIN CÂND A FOST CONDAMNAT)

O femeie din Vaslui, în stare de ebrietate, batjocorită de mai multe ori de vecinul din comună

Avea să revină. A găsit-o pe femeie în starea în care a lăsat-o și a violat-o din nou. Doar că acum a și lovit-o cu pumnii în cap. Mai mult, Plopu a încercat să o strângă de gât pe femeie. Norocul a venit de la un trecător, care a sunat la 112. „Am fost sesizați, în data de 21 aprilie, la ora 20:27, cu privire la faptul că o femeie din comuna Ivănești ar fi fost victima unei agresiuni. Colegii care s-au deplasat la fața locul au constatat că cele reclamate de martor se adeveresc. (CITEȘTE ȘI: CE AU SCRIS GARDIENII ÎN FIȘA DE DEȚINUT A UNUIA DINTRE CEI 7 VIOLATORI DE LA VASLUI)

Un bărbat din sat ar fi profitat de femeie de două ori, ulterior fiind și agresată fizic. Suspectul a fost reținut joi după-amiază, iar azi va fi prezentat la Parchet, cu propunerea masurii de arestare preventivă. Cercetările au fost efectuate de secția 1 Poliție Rurală Vaslui. In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.