O femeie din Suceava a murit după ce a ținut post. Motivul: Ce greșeală fatală a făcut în timpul postului

Publicat: 05/01/2020 | 13:16

O femeie de 64 de ani din Suveaca s-a decis să țină post negru, numai că totul s-a încheiat cu o tragedie. Femeia a încetat din viață, în pofida încercărilor depuse de medici pentru a o salva. 

Fiul ei a alertat auroritățile după ce – pe data de 21 decembrie – mama lui nu i-a mai răspuns și nu i-a deschis ușa. La fața locului a intervenit, de urgență, un echipaj SMURD, iar paramedicii au utilizat o scară pentru a intra în locuință pe geamul bucătăriei. Femeia era întinsă pe jos, conștientă, însă nu putea comunica. Conform informațiilor furnizate de antena3.ro,  bătârna fost transportată la U.P.U. Suceava, iar acolo a fost diagnosticată cu hematom extradural occipital, prezentând halenă etanolică. S-a intervenit chirurgical, dar la data de 2 ianuarie a decedat în Secția de Reanimare a Spitalului Județean Suceava.

Totuși, cauza morții nu a fost perioada de post negru. Bătrâna nu a mâncat, încercând să respecte regulile postului, în schimb… a consumat țuică. Necropsia va stabili, cu certitudine, cauza decesului.