O femeie din SUA a devenit mamă a 16-a oară: “Toți copiii au nume care încep cu litera «C»”. Motivul emoționant din spatele acestei decizii desprinsă parcă din povești

Publicat: 10/05/2021 | 23:01

O femeie din Carolina de Nord a devenit mamă a 16-a oară, iar povestea sa de viață a făcut înconjurul lumii. Într-un interviu oferit recent, ea a mărturisit că toți copiii au nume care încep cu litera “C” și a dezvăluit motivul emoționant din spatele acestei decizii. Pentru mulți oameni, explicația femeii pare desprinsă parcă din poveștile romantice.

Patty Hernandez a devenit mamă a 16-a oară

La vârsta de 39 de ani, Patty Hernandez a adus pe lume cel de-al șaisprezecelea copil pe care îl are cu soțul ei, iar evenimentul a adus multă bucurie și iubire în sufletele tuturor. Proaspăta mămică a continuat tradiția privind numele moștenitorilor, astfel că mezinul a primit Clayton, relatează jurnaliștii de la The Mirror.

Familia numeroasă locuiește în orașul Charlotte, aflat în statul american Carolina de Nord. Potrivit mărturiilor femeii, înainte să se nască micul prinț, ea și partenerul său de viață s-au străduit să-i găsească numele.

“Nu ne-am putut da seama de un nume și, apoi, Clayton tocmai mi-a venit în cap. Toți copiii au nume care încep cu litera «C» și ne-am dorit să continuăm cu acest lucru. Soțul meu se numește Carlos… este un tribut pentru el”, a declarat mămica celor 16 frați și surori pentru jurnaliștii de la publicația britanică.

În clipul de mai jos, Patty Hernandez se afla la începutul sarcinii cu numărul 16, iar în imagini apar și poze mai vechi cu familia sa.

Citește și: Alina Laufer, marcată de problemele de sănătate ale gemenilor: “Nathaniel a făcut hemoragie la plămâni”. Recomandările stricte pe care le-au făcut medicii pentru bebeluși

Patty Hernandez își mai dorește copii

Patty Hernandez și soțul său, care e mai mic decât ea cu un an, își mai doresc copii. În cadrul interviului, femeia a spus că sarcina cu numărul șaisprezece a fost cea mai grea de până acum. Mămica-eroină, așa cum este numită în comunitatea sa, deține o companie de curățenie și a mai declarat că simte în legătură cu familia sa numeroasă că este o “binecuvântare” de la Dumnezeu.

Micuțul Clayton a venit pe lume în a 40-a săptămână de sarcină – fiind cea mai lungă de până acum a mamei sale. Bruneta a spus că angajații din spial au recunoscut-o” și au glumit că o văd în fiecare an” când a intrat pentru a 16-a oară în sala de nașteri. Ea a subliniat că a avut suficientă maturitate ca să trească peste momentul răutăților cadrelor medicale și s-a bucurat de nașterea celui mai mic fiu.

Patty și Carlos Hernandez au cinci băieți și 10 fete, iar șase sunt seturi de gemeni: Carlos Jr, în vârstă de 13 ani , Christopher, 11 ani, Carla și Caitlyn, în vârstă de de 10 ani fiecare, Cristian, 9 ani, Celeste, de 8 ani, Cristina, de 7 ani, Calvin și Catherine, 6 ani, Carol, 4 ani, Caleb și Caroline, 3 ani, Camilla, 2 ani, Charlotte și Crystal, care au un an.

Sursa foto principală: Courtesy of Patty Hernandez