O femeie din Constanța, ruptă în bătaie de partenerul ei de viață, pentru 50 de lei

Publicat: 09/01/2021 | 16:07

Ion Cizmaru, un bărbat din Constanța, și-a bătut cu bestialitate concubina după ce femeia ar fi refuzat să îi dea 50 de lei pentru alcool. Victima spune este într-o relație cu inculpatul de cinci ani și au trei copii împreună.

Victima spune că bărbatul a fost agresiv de la început, a mai lovit-o, dar și-a cerut scuze imediat după fiecare incident. În seară bătăii despre care vorbim, comportamentul lui Ion Cizmaru a escaladat. A început să o bată cu pumnii și picioarele în zona capului și a coastelor, scrie replica de constanta.

A reușit să fugă, dar a prins-o din urmă

La un moment dat, a reușit să fugă în curte, însă inculpatul a venit după ea, a tras-o de păr și a trântit-o de ciment, ceea ce a determinat-o să fugă la vecini, de unde a apelat serviciul 112. În urma loviturilor, victima a necesitat 14 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit declarațiilor date la audieri, victima a precizat că în acea seară, a mers la mama inculpatului pentru a-i duce mâncare la animale, iar la plecare, i-a cerut 50 de lei pentru bere şi ţigări. Când a ajuns acasă, susține persoana vătămată, Ion Cizmaru a crezut că nu vrea să îi dea banii și a început să o lovească puternic, peste față, cu palmele și cu pumnii, motiv pentru care a căzut.

Instanţa a dispus încetarea procesului cu privire la inculpatul Ion Cizmaru, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, ca urmare a împăcării părţilor.

Citește și: O studentă la Medicină în Iași a fost găsită fără suflare lângă pârtia de schi. Tânăra s-ar fi spânzurat în pădurea Țicău