O femeie din Brașov s-a înecat cu o bomboană. Cum au reacționat doi jandarmi când au văzut-o

Publicat: 12/12/2019 | 16:50

O femeie în vârstă care s-a înecat joi cu o bomboană și a căzut pe o stradă din Brașov a fost salvată de doi jandarmi. Aceștia au chemat ambulanța, iar până la sosirea medicilor au scos bomboana care îi bloca femeii căile respiratorii.

Potrivit Jandarmeriei Brașov, incidentul a avut loc joi, în jurul prânzului. Cei doi jandarmi se duceau spre zona în care erau planificați în serviciu, când au observat pe strada Lungă mai multe persoane care încercau să ridice de jos o femeie în vârstă.

Au intervenit imediat și au constatat că femeia avea pulsul și respirația foarte slabe, așa că au chemat în sprijin o ambulanță. Până la sosirea acesteia, colegii noștri au pus în aplicare cunoștințele de prim ajutor și au descoperit că întreaga situație a fost provocată de o bomboană , pe care femeia o înghițise. Au îndepărtat bomboana care-i obstrucționa respirația, iar femeia a început să-și revină”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Brașov.

Potrivit acestora, femeia a fost transportată cu ambulanța la spital pentru mai multe investigații.

Conform reprezentanților Jandarmeriei Brașov, cei doi subofițeri, Ionuț Curpăn Ionuț și Cătălin Fuioare, sunt proaspeți absolvenți ai școlii militare de jandarmi.