O femeie din Bragadiru a lăsat un necunoscut în casă, care se dădea meseriaș și a trăit țeapa vieții

Publicat: 22/06/2021 | 08:24

Tot mai multe persoane care și-au dorit să renoveze în casă s-au trezit cu lucrări făcute de mântuială. Cei mai mulți dintre meseriași nu realizează lucrările în conformitate cu cerințele clienților și de aici pornește un adevărat scandal. O situație de genul acesta a pățit și o femeie din Bragadiru, care a angajat un bărbat pentru câteva modificări, dar s-a trezit cu un adevărat haos în casă.

Inițial, femeia a bătut palma cu meseriașul pentru a-i monta câteva uși în schimbul a 100 de lei pentru fiecare ușă. Zis și făcut, doar că la final, proprietara a observat că ușile nu erau montate așa cum ar fi trebuit și a decis să povestească întreaga întâmplare pe un grup de Facebook.

 

CITEȘTE ȘI ULUITOR LA BOTOȘANI! UN ȘOFER A FOST CONDUS CHIAR DE POLIȚIST AL BANCOMAT PENTRU A SCOATE BANII DE ȘPAGĂ!

Mesajul femeii țepuite

” Dragi prieteni și vecini, această persoană (meseriaș ) a profitat că eu am fost ocupată cu munca câteva zile și-a mai făcut câteva conturi. Mi-adat  report la cont (degeaba) pentru că eu am încercat să arat vecinilor din acest cartier și sector, inclusiv Bragadiru cât de țepar poate fi.

Ce să vezi domnule meseriaș, am revenit . Totodată rog admini altor grupuri să îl dea afară din grup, asta dacă țin la membrii din grupurile lor și nu vor să fie prostiți. Atașez cât de bine lucrează el la montarea ușilor și cum și-a bătut joc pe banii clientului.

Prețul a fost de 100 lei de ușă și a inclus: montarea ușii fără montajul broaștelor, fără spumă, cu spuma clientului, fără contra tocuri, fără glafuri. Plus, ajutat de client. A, și o lustră în care îmi dovedea el mie că se pricepe. ”  , este mesajul postat de femeia nemulțumită.

VEZI ȘI POVESTEA EMOȚIONANTĂ A UNUI BĂRBAT CARE ȘI-A CERUT SOȚIA ÎN CĂSĂTORIE PENTRU A DOUA OARĂ, DEOARECE SUFERĂ DE ALZHEIMER

Sursă foto: pixabay.com & facebook.com