O femeie din Bacău a uitat pe o bancă, în parc, 9.500 de euro și bijuterii. Apoi s-a întâmplat ceva incredibil. „Nu am mai știut să vorbesc, m-am blocat…”

Publicat: 18/02/2020 | 14:37

Supărată din cauza grijilor că și-ar putea pierde copiii, o băcăuancă și-a uitat, pe o bancă, în parc, geanta în care avea 9.500 de euro și bijuterii împrumutate de la rude pentru a le achita onorariile avocaților care o reprezintă în procesul de divorț. (VEZI ȘI: CE A FĂCUT O VÂNZĂTOARE DE ZIARE CARE A GĂSIT 20.000 DE EURO PE STRADĂ)

Norocul femeii a fost că geanta uitată pe bancă a fost observată de câțiva trecători cu suflet mare, care au alertat polițiștii locali. Aceștia au reușit să dea de urma femeii și i-au returnat geanta cu toți banii, pentru că înăuntru se afla și buletinul ei. Femeia își luase gândul că își va putea recupera vreodată geanta cu bani.

„Mi-am dat sema că nu mai am bani când am ajuns la poștă”

Cu lacrimi în ochi, femeia s-a prezentat la sediul Poliției Locale Bacău, unde i s-au înapoiat toate bunurile.

„Eram pe o bancă, am stat de vorbă despre proces pentru că mâine am proces pentru custodia copiilor. Mă gândeam cum să îmi iau copiii. Soțul e vinovat și nu am dovezi decât copiii. 

Din august și până acum nu i-am luat o zi. Banii i-am împrumutat cu speranța lui Dumnezeu să îmi câștig copiii și să-i aduc acasă. Mi-am dat sema că nu mai am bani când am ajuns la poștă. Atunci am zis unde-s banii? Pe moment, nu am mai știut să vorbesc, m-am blocat… Acum, că mi-am recuperat bani, sunt fericită”,  a declarat băcăuanca norocoasă.  (CITEȘTE AICI: CE A PĂȚIT RALUCA DIN IAȘI DUPĂ CE A COMANDAT MÂNCARE PE INTERNET)