O femeie de serviciu din Capitală a moștenit 2,5 milioane euro de la un afacerist din Top 300

Publicat: 13/05/2021 | 23:35

O femeie de serviciu din București, care mânca la cantina socială și își dăduse copilul în grija unei fundații, a devenit putred de bogată, peste noapte, după ce a moștenit aproximativ 2,5 milioane de euro. CANCAN a aflat povestea fabuloasă a fiicei din flori a multimilionarului Marcel Bărbuț, fondatorul AdePlast. Omul de afaceri ocupa locul 102 în Top 300 cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 55 – 57 milioane de euro.

Cunoscut în mediul de afaceri drept fondator al AdePlast, multimilionarul Marcel Bărbuț afișa, public, imaginea unui tată iubitor care avea grijă ca celor patru băieți ai săi să nu le lipsească nimic.

Ce nu se cunoștea despre milionar era că, într-una dintre mahalalele Bucureștiului își ducea zilele, într-o sărăcie lucie, al cincilea său copil. Este vorba despre o fată, născută dintr-o relație extraconjugală, botezată Ramona-Iulia, despre care, potrivit unor surse apropiate familiei, Marcel Bărbuț nici nu a vrut să știe, cu toate că a recunoscut copilul la Starea Civilă.

O viață necăjită

După o copilărie grea, plină de lipsuri, Ramona a început să muncească, de foarte tânără. Sursele citate au povestit, pentru CANCAN.RO, că aceasta muncea în scări de bloc, unde era femeie de serviciu.

(CITEȘTE ȘI: CUM A FOST JEFUITĂ MOȘTENITOAREA UNUI MILIONAR DIN TOP 300 DE BIJUTERII ÎN VALOARE DE PESTE 130.000 DE EURO)

Ramona Bărbuț, „înainte” și „după” transformările spectaculoase din viața ei

La un moment dat, a rămas însărcinată și, ca și cum viața nu-i dăduse suficiente lovituri, Ramona a devenit mama singură a unei fetițe.

Fără bani și fără sprijinul nimănui, tânăra a fost nevoită să apeleze la ajutorul unei fundații, unde își lăsa copilul peste zi, când mergea la curățenie. La prânz, spun sursele noastre, mergea să-și potolească foamea la cantina socială Sf. Constantin, după care alerga la fundație să-și recupereze copila. Tot de acolo, primea și pampers, dar și hăinuțe pentru cea mică, după care mergeau amândouă într-o cămăruță închiriată în zona Gării de Nord.

Tragedia care a schimbat totul peste noapte

În acest context, Ramona l-a cunoscut Cornel Curt, zis Chioru, care avea și el un băiat, Laurențiu, pe care îl creștea singur. Și așa, în odaia femeii de serviciu, au ajuns să locuiască, deodată, claie peste grămadă, patru persoane: Ramona, fiica acesteia, Cornel Chioru și băiatul lui, care era deja mare.

La data de 9 februarie 2019, avea să se întâmple o tragedie, care însă a schimbat cu totul viața femeii de serviciu. La 62 de ani, Marcel Bărbuț pierdea lupta cu cancerul. Împreună cu ceilalți patru frați ai ei, Ramona a împărțit dividende în valoare de peste 60 de milioane de lei, iar ei i-ar fi revenit o sumă echivalentă cu aproximativ 2,5 milioane de euro.

Din acel moment, atât ea, cât și concubinul ei, Cornel Chioru, au intrat în lumea bogătașilor. Conform celor care i-au cunoscut, imediat după ce moștenirea i-a umplut conturile, fata lui Marcel Bărbuț a cumpărat un imobil în Giulești, unde s-au mutat toți patru.

De la cantina socială, Ramona a trecut la vilă, mașină cu șofer și botox

Apoi, a cumpărat mai multe autoturisme de lux, pentru care a angajat șoferi. Ulterior, ca orice bogătașă care se respectă, moștenitoarea multimilionarului, care era supraponderală, și-a operat stomacul, astfel că, în scurt timp, a căpătat un trup de invidiat. Mai mult, pentru ca transformarea fostei femei de serviciu să fie totală, aceasta și-a pus și botox în buze.

În mai puțin de doi ani, Ramona Bărbuț avea vilă, mașină cu șofer, bijuterii în valoare de peste 100.000 de euro și își făcuse operații estetice. Numai concubinul ei, Cornel Chioru, a rămas neschimbat, lucru care reiese din fotografiile publicate de Ramona pe site-urile de socializare.

Banii nu aduc, pe deplin, fericirea

Nici în cazul Ramonei banii nu au adus, pe deplin, fericirea. Fiul lui Chioru, Laurențiu, ar fi început să se drogheze, iar dependența de stupefiante l-ar fi transformat într-un hoț. Băiatul, ajuns la vârsta de 20 de ani, ar fi început să fure din casă și să amaneteze bijuteriile mamei sale adoptive.

După mai multe scandaluri, Ramona, despre care sursele nostre susțin că ar conduce casa cu o mână de fier, l-ar fi izgonit, împreună cu iubita lui, Andreea. Dat afară din casă, băiatul a revenit în vila familiei, pe fereastră, după ce a aflat întâmplător, de la un văr de-al său, că Ramona și Cornel au plecat la munte, într-o scurtă vacanță.

Acesta i-a spus unui prieten, care îl găzduise în casa lui, să-l însoțească pentru a-și lua niște haine. Amicul său habar nu avea că Laurențiu va ieși cu un seif în care se aflau bijuterii în valoare de aproximativ 130.000 de euro.

Ambii băieți au fost prinși de polițiști, însă doar fiul vitreg al Ramonei a fost arestat. Cu toate că putea să-l ierte, femeia a refuzat să-și retragă plângerea și l-a lăsat în pușcărie pe fiul iubitului ei, care este acuzat acum de furt calificat.

(NU RATA: MOȘTENITOAREA MILIARDARULUI A RUPT RINGUL LA BREEZE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.