O femeie de 80 de ani se pregătește de nută! Mirele are 35 de ani

Publicat: 26/01/2020 | 17:04

Iris Jones este o englezoaică de 80 de ani care trăiește viața din plin. Este pregătită să facă pasul cel mare și se pregătește de nunta cu iubitul ei egiptean. Mirele este Mohamed Ahmed Irbriham și este în vârstă de numai 35 de ani.

Se pare că diferența de vârstă nu îi interesează pe cei doi, care își trăiesc povestea de dragoste din plin. Femeia este foarte fericită și are numai cuvinte de laudă pentru iubitul ei. Ei s-au cunoscut prin intermediul unui site de socializare și de atunci vorbesc non-stop.

Rudele și prietenii lui Iris nu sunt foarte mulțumite de relația pe care aceasta a început-o și îl acuză pe bărbat că profită de ea și are interese ascunse. Însă englezoaica îi contrazice și este sigură de sentimentele pure ale lui Mohamed.

Conform Daily Star femeia susține că îl iubește foarte mult și că nimic din aceste lucruri nu contează. „Dacă el are interese în legătură cu averea mea, ar trebui să ştie că trăiesc doar din pensia pe care o am. De altfel, el a semnat deja un contract prenupţial pentru a mă asigura că nu are interese ascunse. Îl iubesc foarte mult pentru că mă face să mă simt ca o adolescentă”, a declarat ea.

Cuplul este la a doua încercare de căsătorie

Iris Jones și Mohamed Ahmed Irbriham nu sunt la prima tentativă de a se căsători. Atunci când au fost în Egipt, cei doi au vrut să se căsătorească,însă nu au reușit din cazua unor documente dactilografiate greșit. Acum femeia abia așteaptă să strângă suficienți bani pentru a se întoarce în Egipt și a se căsători.

Femeia a vorbit despre prima vizită în țara iubitului, chiar și despre prima noapte de amor „petrecută într-o cameră de hotel nu tocmai prietenoasă din Cairo. Chiar şi aşa, totul a fost extrem de romantic”

Indiferent de ce crede lumea, de ce o sfătuiește familia, Iris este hotărâtă și știe ca vrea să își petreacă tot timpul rămas cu iubitul ei. „Am dat ani din viaţă pentru a-i face fericiţi pe alţii, acum îmi doresc doar ca eu să fiu fericită şi să mă mărit, înainte să mor, cu bărbatul pe care îl iubesc. Întotdeauna am fost un spirit mai rebel şi cred că Mohamed este potrivit pentru mine”, a spus ea pentru Daily Star