O femeie de 50 de ani s-a aruncat de pe podul din Fetești. Pompierii alertați erau într-o misiune de căutare a doi bărbați dispăruți

Publicat: 12/02/2020 | 17:26

Pompierii aflați în misiunea de căutare a doi bărbați dispăruți după ce ar fi căzut din barca au fost alertați pentru o femeie care s-a aruncat de pe podul de la Fetești chiar în acel moment.

Căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni au fost reluate azi pentru cele două persoane dispărute în apele fluviului în data de 03 februarie 2020. La scurt timp după lansarea bărcii la apă, subofițerii au fost alertați după ce o femeie a fost văzută căzând în apă de pe podul din zona stației de taxare Fetești.

Femeia a fost găsită, scoasă din apă și predată echipajului SAJ Ialomița pentru începerea manevrelor de resuscitare. A fost resuscitată și transportată la spital, însă, din păcate, ulterior a decedat.
Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă. Femeia avea 50 de ani și era din Fetești.

„Un şofer aflat în trafic a văzut-o pe femeie care s-a aruncat de pe pod, acesta a sunat la 112, după circa o oră şi jumătate femeia a fost găsită în şoc hipotermic şi a fost declarată decedată la spitalul din Feteşti, mai mult ca sigur este un gest sinucigaş”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Ialomiţa, Eugen Stan.