O femeie de 48 de ani, fără alte afecțiuni medicale, a fost răpusă de coronavirus în doar 4 zile: ”Viața noastră a fost distrusă…”

Publicat: 03/04/2020 | 07:54

De la începutul crizei medicale a coronavirusului, criză fără precedent care afectează întreaga planetă – Organizația Mondială a Sănătății declarând, la jumătatea lunii martie, pandemie -, medicii au transmis că persoanele care suferă și de alte afecțiuni luptă foarte greu (sau pierd această ”bătălie”, din nefericire) cu virusul ucigaș.

Însă există foarte multe cazuri în care persoane fără antecedente medicale sunt răpuse de COVID-19, iar o femeie de numai 48 de ani a murit în doar 4 zile după ce s-a infectat.

Caroline Saunby din Marea Britanie, mamă a doi băieți, a murit în propria locuință, înainte de a fi dusă la spital. A fost infectată cu noul coronavirus și, potrivit informațiilor transmise de Daily Mail, nu a mai putut fi salvată. Nu avea alte afecțiuni, însă starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid.

(CITEȘTE ȘI: CUM E POSIBIL? UN FILM DIN 2011 A PREVĂZUT ÎN TOTALITATE PANDEMIA DE CORONAVIRUS DIN 2020. CUM A APĂRUT VIRUSUL UCIGAȘ, DE FAPT)

Într-un mesaj postat pe pagina de socializare, sora femeii de 48 de ani a scris că viața familiei este distrusă și că oamenii, încă, nu iau în serios amenințarea noului coronavirus.

„Viața noastră a fost distrusă pentru totdeauna de acest virus oribil pe care oamenii încă nu îl iau în serios. Caroline avea 48 de ani, era în formă și sănătoasă, fără alte problem medicale și a fost luată de lângă noi în patru zile. Când vor începe oamenii să ia asta în serios pe cât trebuie?”, a scris sora femeii decedate.

(VEZI ȘI AICI: DESCOPERIRE DE ULTIMĂ ORĂ! CÂT REZISTĂ, DE FAPT, CORONAVIRUSUL PE DIFERITE OBIECTE: ”DA, E ADEVĂRAT!”)