O femeie de 48 de ani a făcut dragoste cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani: ”Mă trec fiorii numai când mă gândesc cine este”

Publicat: 23/12/2019 | 12:16

O femeie de 48 de ani s-a îndrăgostit de un bărbat cu 20 de ani mai tânăr, iar acum trece printr-o dilemă pe care nu o poate rezolva. A apelat la sfaturile unui specialist în relații, iar povestea ei este impresionantă.

Femeia este divorțată și are o fiică pe care o descrie drept ”dificilă”. Trece dintr-o relație în alta cu foarte mare ușurință, iar mama ei spune că, deși a făcut totul pentru a o face fericită, nu reușește să aibă o comunicare adecvată. După despărțirea de ultimul prieten, femeia a dorit să se asigure că acesta este bine, numai scenariul s-a complicat brusc.

„Am început o relație secretă și pasională cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr ca mine. Am 48 de ani și sunt divorțată. Am stat prea mult în relație de dragul copiilor, doi băieți și o fată.  Fiii mei sunt minunați și ar face orice pentru mine, în timp ce fiica mea tinde să creadă că întreaga lume se învârtește în jurul ei.  Am fost foarte protectoare cu ea, de când era mică, și am făcut tot ce am putut ca să fie fericită. Poate că e vina mea pentru că e atât de dificilă.  Are 23 de ani și am pierdut șirul de câți iubiți a avut. Bieții băieți vor doar să îi facă pe plac, dar nu merge niciodată. A fost cu un tip timp de un an și i-a fost credincios, dar ea stricat totul. A terminat-o cu el, chiar înainte de vacanța din Spania, unde trebuia să meargă cu câțiva prieteni. Ea s-a dus și l-a lăsat pe el. M-am simțit atât de rău. Am vrut să mă asigur că este ok”, a mărturisit femeia respectivă.

”Sexul a fost o nebunie de nedescris”

Astfel, femeia de 48 de ani a devenit iubita fostului prieten al fiice sale, ceea ce – chiar dacă recunoaște că partidele de sex au fost grozave și că tânărul o iubește – a pus-o într-o mare încurcătură.

”Era șocat și trist, așa că am stat o oră. I-am spus că are nevoie să fie activ și să își facă prieteni noi. I-am sugerat să alerge și am fost fericită, pentru siguranța lui, când următoarea săptămână a venit la clubul meu local de alergat.  Nu m-am gândit la altceva decât că este cu 20 de ani mai tânăr ca mine. Dar ne-am unit și am devenit prieteni. Am început să îmi petrec timp cu el, eram doar eu cu el.  Într-o zi, m-a invitat în apartamentul lui și nu ne-am putut abține. Sexul a fost o nebunie de nedescris. De atunci avem o aventură pasională.  Mi-a spus că mă iubește și vrea să fie cu mine pentru tot restul vieții. Mă trec fiorii numai când mă gândesc cine este. Nu își dorește copii, așa că spune că asta nu este o problemă.  Dar vine Crăciunul, moment pentru familie, așa că ce voi face? Îl iubesc. Dar va merge? Care va fi reacția fiicei mele?”, a întrebat-o pe specialista în relații de la The Sun.