O femeie de 106 ani a reușit să învingă virusul COVID-19. Bătrâna a fost externată: „Mă simt foarte norocoasă”

Publicat: 15/04/2020 | 18:40

Ce mai în vârstă pacientă din Marea Britanie a reușit să câștige lupta cu virusul COVID-19. Femeie de 106 de ani s-a vindecat, după ce a fost internată timp de trei săptămâni.

Connie Titchen, o bătrână de 106 ani din Birmingham a contactat noul virus și a luptat cu el timp de trei săptămâni. Într-un final femeia a fost declarată vindecată, iar miercuri a fost externată din spital. (CITEȘTE ȘI: STATELE UNITE AU SUSPENDAT CONTRIBUȚIA ANUALĂ LA OMS! ANUNȚUL FĂCUT DE DONALD TRUMP)

„Mă simt foarte norocoasă că am învins acest virus. Abia aștept să-mi văd familia.”, a declarat Connie Titchen, la ieșirea din spital, potrivit Reuters. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII! SE LUCREAZĂ LA PESTE 70 DE VACCINURI ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Connie Titchen s-a născut în anul 1913 și a a avut mereu o viață activă și o atitudine pozitivă. Ea a fost internată la mijlocul lunii martie cu o pneumonie suspectată. La scurt timp după aceea, bătrâna a fost diagnosticată cu virusul COVID-19.

„Cred că secretul bătrâneții ei este că este activă fizic și foarte independentă. A avut o operație de șold în decembrie și în 30 de zile mergea din nou. Este cu adevărat uimitoare și știu că toată familia nu așteaptă să o vadă. Are câțiva fani!”, a declarat Alex Jones, nepoata bătrânei.

Bătrână a fost aplaudată de cadrele medicale atunci când a fost externată. Asistenta Kelly Smith care a avut grijă de ea a declarat: „A fost fantastic s-o văd pe Connie recuperându-se. Este uimitoare și ne-am străduit să o însănătoșim. Am fost fericiți când am aflat că s-a vindecat. E plăcut să vedem pacienții cum pleacă din secția noastră după ce au învins acest virus”.