O femeie a văzut o lumină misterioasă și “înfiorătoare” prin scurgerea de la cadă și a reușit să facă poze: “Un portal către iad”. Scenele s-au petrecut într-o cameră de hotel

Publicat: 03/04/2021 | 20:08

O femeie a fost martoră la un “fenomen” pe care nu și l-a putut explica și a cerut ajutorul pe Facebook. Potrivit mărturiilor sale, după ce s-a cazat într-un hotel, a observat prin scurgerea de la cadă o lumină misterioasă și “înfiorătoare”. Unul dintre internauții cu umor negru i-a spus că ar fi, de fapt, “un portal către iad”.

O femeie a văzut o lumină misterioasă și “înfiorătoare” prin scurgerea de la cadă

Descoperirea făcută de femeie a stârnit discuții interminabile pe social media. Fără să dezvăluie orașul sau numele hotelului în care a realizat fotografiile, individa i-a provocat pe apropiați și nu numai să încerce să explice proveniența luminii care se vede prin găurile de la scurgerea căzii.

“Sunt într-un hotel și tocmai am observat că, prin scurgerea căzii, vine o lumină. Ce ar putea fi?”, a scris femeia pe contul său de Facebook, relatează Yahoo Australia.

Unul dintre internauți i-a lăsat următorul comentariu: “Înfiorătoare ca dracu”, iar o femeie i-a scris: “În mod clar este un portal către iad”.

După ce a făcut câteva poze, femeia a publicat două imagini pe Facebook, iar postarea sa a devenit virală
După ce a făcut câteva poze, femeia a publicat două imagini pe Facebook, iar postarea sa a devenit virală

Nu rata: Moment amuzant! Ce a observat un agent imobiliar într-o fotografie făcută la una dintre casele care s-a ocupat: “Iubesc acea persoană”

Explicația pentru lumina “înfiorătoare”: erau becurile aprinse la subsol

Un fost angajat din domeniul hotelier a explicat că, de fapt, lumina provenea de la becurile aprinse de la subsol.

“M-am ocupat de întreținere în câteva hoteluri. Și multe dintre ele au ceea ce se numește «perete umed», toate băile se sprijină una pe cealaltă, având un coridor de serviciu pe mijloc. Cineva a lăsat lumina aprinsă”, a scris bărbatul pe Internet, conform sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook