O femeie a murit după ce a fost deconectată de la aparate, din greșeală. S-a întâmplat la spitalul ”Victor Babeș”

Publicat: 11/12/2020 | 07:45

Caz șocant la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din București: o femeie a murit după ce a fost deconectată, din greșeală, de la aparate.

Conducerea spitalului a anunţat joi seară Poliţia Capitalei că o pacientă a murit, după ce ar fi fost dezintubată din greşeală. Iar polițiștii de la Serviciul Omoruri și un procuror au ajuns Spitalul Victor Babeș și au făcut cercetări. Unitatea spitalicească tratează pacienți cu coronavirus. (CITEȘTE ȘI: MANAGERUL SPITALULUI VICTOR BABEȘ, DECLARAȚII ÎNGRIJORĂTOARE: „SUNT PACIENȚI CARE AȘTEAPTĂ ÎN GARDĂ, PE SCAUN, CU OXIGENUL LA NAS”)

Deși infectată cu coronavirus și în stare gravă, femeia ar fi fost dezintubată de un brancardier, care însă trebuia să facă această procedură în cazul unui pacient decedat de curând, potrivit surselor Digi24. Dintr-o aparentă confuzie, el a deconectat femeia de la aparate, în locul bărbatului decedat.

O femeie a murit după ce a fost deconectată de la aparate, din greșeală. S-a întâmplat la spitalul ”Victor Babeș”

Conducerea spitalului a confirmat decesul unui pacient de la ATI care a murit din alte cauze decât cele naturale sau medicale și a anunțat polițiștii, conform procedurilor. „În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. (NU RATA: MANAGERUL INSTITUTULUI VICTOR BABEȘ DIN CAPITALĂ, DECLARAȚII ÎNGRIJORĂTOARE: ”NU ŞTIU DACĂ O SĂ SCAPE CAREVA NEÎMBOLNĂVIT”)

Anchetatorii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.