O femeie a fost angajată ca model pentru un salariu anual de 185.000 $, însă, la scurt timp, s-a aflat un adevăr halucinant! Ce au descoperit șefii săi când i-au verificat datele

Publicat: 06/12/2019 | 14:01

O femeie a fost angajată ca model, iar salariul ei anual ajungea la 185.000 $. La scurt timp după ce a semnat actele însă, s-a aflat un adevăr halucinant. Șefii ei i-au descoperit secretul în momentul în care i-au verificat mai bine datele oferite, iar când a fost confruntată, ea a recunoscut că a greșit enorm.

O femeie, angajată ca model pentru un salariu anual de 185.000 $

Veronica Hilda Theriault, o femeie de 46 ani din Australia, și-a depus CV-ul în cadrul unei instituții guvernamentale pentru funcția de ofițer principal de informații. În act, ea a mințit în legătură cu anumite informații, inclusiv prin folosirea unei poze cu supermodelul Kate Upton ca fotografie de profil pe rețeaua de socializare orientată spre mediul de afaceri. Mai mult, aceasta s-a dat drept unul dintre foștii angajatori la telefon și și-a oferit, ea însăși, referințe foarte bune.

Veronica Hilda Theriault a obținut un post, care i-ar fi adus un salariu anual, de 185.000 de dolari americani (n.r.: 270.000 de dolari australieni), potrivit mercurynews.com. În plus, până să fie concediată, ea a câștigat 33.000 pentru două luni.

După ce i s-a aflat secretul, australianca  a fost condamnată la 25 de luni închisoare, fără posibilitatea eliberării condiționate, timp de un an, pentru înșelăciune și abuz în funcții publice, relatează Știrile Pro TV. Judecătorul a stabilit că în 2017, atunci când şi-a depus CV-ul pentru angajarea în funcția de ofițer principal de informații, în cadrul unei instituții guvernamentale, a mințit în legătură cu referințele sale.