O femeie a fost agresată în plină stradă, în fața unui liceu din București. Suspecții sunt doi tineri pe care poliția îi caută

Publicat: 21/06/2020 | 13:27

Incident sâmbătă seară în Capitală. O femeie a fost agresată în fața liceului Iulia Hașdeu de doi tineri care o însoțeau. Poliția a deschis o anchetă și îi caută pe agresori.

VEZI AICI: CAZ INEDIT, ÎN DEVA! UN BĂRBAT A FOST VIOLAT DE DOUĂ FEMEI, CARE L-AU BATJOCORIT ÎN ULTIMUL HAL: „L-A AȘEZAT ÎN GENUNCHI PE…”

La data 20 iunie, în jurul orei 22:20, Secția 8 Poliție a fost sesizată prin apel pe 112 cu privire la faptul că o femeie a fost violată și bătută de doi bărbați.

La fața locului au sosit polițiști dar și un echipaj medical care a oferit îngrijiri persoanei în cauză. Din primele discuții purtate de femeie cu polițistii a reieșit faptul că, aceasta nu a fost violată dar ca a fost lovită de doi bărbați.

NU RATA: UN BĂRBAT DEZBRĂCAT A ÎNCERCAT SĂ VIOLEZE O FEMEIE ÎNTR-O STAȚIE DE AUTOBUZ ÎN CONSTANȚA. REACȚIA SCANDALOASĂ A POLIȚIȘTILOR DUPĂ CE MARTORII AU SUNAT LA 112

Femeia a fost transportată la spital

Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri, aceasta parăsind spitalul  la scurt timp de la momentul aducerii. Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale – Sector 2 din cadrul Poliției Capitalei au deschis un dosar penal, iar cercetările  continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lovire.

PANICĂ. Încă o vedetă din România, testată pentru coronavirus. Nico a intrat în izolare la domiciliu

N-a apucat să intre în mașină pentru că cel care a bătut-o s-a așezat cu spatele în ușă ca să nu urce. Bodyguard-ul a văzut când i-a sărit piciorul. I s-a strâmbat piciorul și a căzut pe trecerea de pietoni”, a spus unul dintre martori potrivit stirileprotv.ro.