O femeie a dezvăluit că se teme de soțul ei când fac amor: “I-am știut secretul murdar, dar abia anul trecut și-a schimbat obiceiurile în pat”

Publicat: 16/12/2019 | 11:12

Drama unei femei i-a determinat pe psihologi să tragă un semnal de alarmă privind relațiile dintre parteneri… fie ei căsătoriți, logodiți sau nu! Căsătorită de 15 ani cu soțul ei, aceasta a dezvăluit într-o scrisoare anonimă, pe care a trimis-o unei publicații de peste hotare, că se teme de soțul ei atunci când fac amor. Toate astea se întâmplă deși, potrivit mărturisirilor sale, ea îi cunoștea secretul intim.

O femeie a dezvăluit că se teme de soțul ei când fac amor

Mariajul liniștit și frumos al unei femei s-a transformat într-un coșmar de nedescris. Bărbatul este bisexual, însă, de mai bine de un an, el i-a cerut soției sale să îl lase să poarte lenjerie intimă pentru femei. Iar această rugăminte, dar și alte schimbări în partidelor de sex au ajuns să o îngrozească. Disperată, femeia a cerut ajutorul specialistului unei publicații din Marea Britanie.

“Sunt cu soțul meu de 15 ani, dar, până anul trecut a ascuns faptul că îi place să se îmbrace în lenjerie intimă. Știam că e bisexual, dar a vrut mereu doar o relație cu o femeie.

Am încercat mereu să-i fac pe plac. Problema mea este că acum viața noastră sexuală pare să îl implice pe el îmbrăcat așa ca să «se simtă ca o femeie». Simt că nu își mai dorește să fie bărbatul meu din punct de vedere sexual.

Deși îmi spune mereu că îl aprind mai mult decât oricine, mă tem că nu sunt suficientă pentru el. Spune mereu că asta îl supără și de aceea nu vrea să se deschidă în legătură cu asta. Sunt atât de confuză”, a scris femeia specialistului de la The Guardian.