O femeia din Constanța și-a acuzat fostul iubit: ”Mă va tăia și mă va arunca în canal!”

Publicat: 11/12/2020 | 11:37

O femeie din satul Viile, județul Constanța, a solicitat ordin de protecție împotriva celui care i-a fost iubit timp de 11 ani, acuzându-l de violențe verbale și fizice. Din relație au rezultat trei copii minori.

De trei ani nu mai locuiesc cei doi împreună, iar femeia a susținut că în ultima lună a amenințat-o atât pe ea, cât și pe cei trei copii. Astfel, a făcut mai multe reclamații împotriva bărbatului. Ea a dezvăluit că fostul concubin i-a provocat o stare continuă de teamă, amenințând-o, iar punctul culminant a fost incidentul din data de 12.11.2020, când a fost nevoie de intervenția poliției, scrie replicaonline.ro. (CITEȘTE ȘI: FEMEIE DIN IAȘI, OBLIGATĂ SĂ ÎI ACHITE DAUNE MORALE UNUI VECIN DIN CAUZA UNEI POSTĂRI PE FACEBOOK)

Atunci, fostul concubin a vrut să-și vadă copiii, dar femeia a refuzat. Enervat la culme, a pătruns în locuința acesteia și a amenințat-o cu moartea. Bărbatul s-a folosit de copii pentru a încera să refacă relația, a fost refuzat, așa că a amenințat-o că o va omorî. „A avut impresia că ne vom împăca deoarece i-am permis să le cumpere copiilor diferite cadouri și să îi vadă. În momentul în care i-am spus că nu ne vom împăca, m-a amenințat. A sunat-o pe mama și i-a spus că dacă nu îmi bag mințile în cap mă va omorî, mă va tăia și mă va arunca în canal. În aceeași seară pârâtul s-a dus acasă la mine, a intrat pe ușa din spate, pe care a scos-o din balamale și m-a amenințat din nou că mă va omorî”, a fost mărturia femeii în instanță.

Cum a reacționat fostul iubit: ”Nu am lovit-o!”

Bărbatul a contraatacat, spunând că nu a fost niciodată violent. „În ultimii 3 ani, este adevărat că noi ne-am certat și ne-am împăcat de mai multe ori. Recent mie mi-a dat speranțe că ne-am împăcat și am hotărât să facem asta și de dragul copiilor. Nu am lovit-o niciodată, nu am amenințat-o că o omor. Am avut discuții și am înjurat-o, dar nu am amenințat că o tai. În seara aceea eu am fost să îi duc niște bani, dar ea nu voia să fiu prezent pentru că aștepta pe altcineva. Eu am intrat normal, având în vedere că fusesem la ea acasă și cu o seară înainte. Eu am locuit la ea în ultimul timp, chiar și 5 zile consecutiv, dar m-am ascuns de părinții acesteia”, a spus bărbatul. (NU RATA: SCANDAL DE PROPORȚII LA SPITALUL DIN PLOIEȘTI. A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA JANDARMILOR)

Instanța avea să emită ordin de protecție pentru o perioadă de 30 de zile, astfel că bărbatul va trebui să respecte măsura: păstrarea unei distanțe minime de 100 metri față de femeie și față de minori.