O familie întreagă din Argeș a ajuns la spital. S-au intoxicat cu monoxid de carbon

Publicat: 10/01/2020 | 12:15

Alertă în această dimineață în comuna Pietroșani din Argeș. O familie întreagă a ajuns la spital după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Doar norocul a făcut să nu se producă o adevărată tragedie. (VEZI ȘI: DOI TINERI DIN TÂRGU-JIU AU MURIT INTOXICAŢI CU MONOXID DE CARBON EMANAT DE O SOBĂ)

Apelul la 112 a venit la primele ore, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Curtea de Argeș și o ambulanță. La sosirea salvatorilor, cei patru copii și tatăl lor prezentau semne de intoxicare cu monoxid: amețeală, dureri de cap, vomă și stări de rău.

Medicii le-au acordat primul ajutor la fața locului. Tatăl copiilor și-a revenit, însă cei mici au fost preluați și transportați la spital alături de mama lor.

Toți cei șase membri ai familiei dormeau într-o singură cameră

Se pare că toți dormeau într-o singură cameră și au început să se simtă rău în același timp. Aceștia se încălzeau cu o sobă și cel mai probabil au fost scăpări de monoxid de carbon.
Copiii au fost stabilizați, iar cei doi mai mari, de 10 și 8 ani, au fost preluați de SMURD. Ceilalți au mers la spital cu echipajul de pe ambulanță, însoțiți de mamă. (CITEȘTE AICI: UN BĂRBAT A MURIT INTOXICAT CU MONOXID DE CARBON, ÎNTR-O CASĂ DIN MEDIAȘ)