O familie cu șase copii, din Prahova, a rămas sub cerul liber, în prag de sărbători. Apel disperat al salvatorilor

Publicat: 20/12/2019 | 16:46

Nenorocire pentru o familie din Prahova, chiar în prag de sărbători. Șase copii și părinții lor au rămas sub cerul liber după ce un incendiu violent le-a distrus casa. (VEZI ȘI: UN BĂTRÂN DIN ARGEȘ A MURIT ÎN CASA CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI)

Focul a izbucnit în această după-amiază în comuna Gherghița din județul Prahova. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. La fața locului au intervenit trei autospeciale, dar, în ciuda eforturilor pompierilor, casa a fost mistuită de flăcări. Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum necurățat.

Pompierii lansează un apel pentru cei cu suflet mare

O familie cu șase copii, cel mai mic de doi ani și jumătate, iar cei mai mari de 15 și 16 ani, a rămas fără un acoperiș deasupra capului, chiar în apropierea sărbătorilor de iarnă. Părinții făceau oricum față cu greu cheltuielilor, iar acum au nevoie disperată de ajutor.

Impresionați de cazul copiilor, salvatorii au făcut și un apel pentru a-i ajuta. Pompierii prahoveni au sprijinit deja opt familii grav afectate fie de incendii, fie de inundații și cu copii răniți, acum, în prag de sărbători și fac apel la oamenii cu suflet mare să nu rămână indiferenți la drama acestor micuți și a părinților lor. (NU RATA: „ADĂPOSTIȚI-VĂ!” MESAJUL ȘOCANT PRIMIT DE BUCUREȘTENI DE LA RO-ALERT, AZI-NOAPTE LA ORA 23:05)

Toți cei care vor să îi ajute pot contacta familia la nr. de telefon 0727141512.