O fabrica de produse medicale a fost închisă după ce o angajată a murit de COVID-19, iar alți 17 au fost confirmați pozitiv

Publicat: 20/04/2020 | 19:28

O fabrică de produse medicale din oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, a fost închisă după ce o angajată care avea coronavirus a murit.

Una dintre angajatele fabricii a decedat săptămâna trecut din cauza coronavirusului. În urma acestui eveniment ceilalți angajați au fabrici au fost testați. Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ştefan, la fabrica de produse medicale din Cisnădie au mai fost confirmate pozitiv alte 17 persoane. (CITEȘTE ȘI: FORMULA LETALĂ: CORONAVIRUS ȘI POLUARE! CAPACITATEA VIRUSULUI DE A UCIDE ESTE AMPLIFICATĂ DE AERUL POLUAT)

„Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Județean de Urgențe Sibiu, sub tratament specific și fiind atent monitorizate”, a declarat  Andreea Ștefan, potrivit Mediafax.

La fabrica de produse medicale lucrează circa 300 de oameni, în prezent toţi angajaţii sunt izolaţi la domiciliu. (VEZI ȘI: GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ, PRECIZĂRI DESPRE EVENTUALELE MĂSURI DE RELAXARE A RESTRICȚIILOR)

De asemenea, fabrica și-a suspendat activitatea până la data de 30 aprilie, iar în funcție de felul în care va evolua situația reprezentanții ei o să decidă dacă va fi reluată munca.