O doctoriţă româncă aflată în Italia în războiul cu noul coronavirus şi-a făcut testamentul! Carmen Pantaru i-a făcut mărturii cutremurătoare lui Silviu Andrei

Publicat: 27/03/2020 | 08:24

Carmen Pantaru, o doctoriţă româncă, angajată la un spital din Italia, şi-a făcut testamentul în plin război cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Recent, ea i-a făcut mărturii cutremurătoare lui Silviu Andrei, naşul fiicei sale. Cunoscutul DJ a făcut publică discuţia purtată cu specialista, iar postarea lui a devenit virală.

Citeşte şi: Dezvăluirea care schimbă tot. Chinezii anunță: “Coronavirusul își are originile în Italia”

Medicul Carmen Pantaru, dezvăluiri şocante din războiul cu COVID-19 într-un spital din Italia

Carmen Pantaru este mamă, soţie şi medic într-un spital din Italia, cea mai afectată ţară din Europa de pandemia de coronavirus. Doctoriţa i-a trimis ieri un mesaj lung şi complex lui Silviu Andrei, care este naşul fiicei sale. Mărturisirile specialistei din războiul purtat cu virusul ucigaş din China l-a îngenuncheat pe îndrăgitul DJ. Cu inima sfâşiată, după ce a aflat că buna lui prietenă şi-a făcut testamentul, el a ales să publice toate dezvăluirile şocante făcute de aceasta.

Află şi: MESAJUL unei asistente medicale pentru Călin, ofițerul de marină care s-a vindecat de COVID-19

“Ea este Carmen. E cumatra mea pentru ca eu i-am botezat superba fetită, Iris, dar mult mai important peste acest grad de rudenie e prietenia dintre noi de peste 25 de ani. Ea si Cristi, sotul ei si prietenul meu drag, locuiesc in Alba, Italia. Carmen a studiat medicina in Italia si acum lupta pe frontul COVID-19 umar la umar cu medicii italieni in cea mai crunta provocare din timpul vietii noastre, în Spitalul din Alba , provincia Cuneo, Asl Cn2.

Astazi (n.r.: ieri), Carmen, mi-a scris pe Whatsapp un mesaj care m-a darâmat si mi-a smuls un val de lacrimi. Il redau integral ca sa intelegeti amplitudinea pandemiei prin ochii cuiva care a ales sa LUPTE! Pentru oameni in linia intai.

Carmen Pantaru şi-a făcut testamentul şi speră că va câştiga războiul cu noul coronavirus

« – Sunt eu Silviule, acestea sunt fotografii de pe un camp de lupta. Combat in fiecare zi, pt cel putin 12 ore cu un dusman necunoscut. Suntem in razboi… persoane ce mor.. .repede, singuri, sofocati de o polmonita interstitiala bestiala. Nu sunt reguli… se imbolnavesc toti, si mai tineri si mai batrani. Ieri a murit cumnatul unei colege…62 ani, fara patologii precedente… Aseara, in tura de noapte, alti 3 erau gravi… nu stiu ce sa mai cred… Mi-frica, mi-e frica cu adevarat…

Cand ajung acasa incerc sa ma izolez… nu mai dorm in aceeasi camera cu Cristi (si asta ma doare, caci am nevoie de suport, de imbratisari), nu o imbratisez pe Iris, dezinfectez incontinuu tot! E un cosmar, chiar si atunci cand va fi terminat, vor ramane in mine multe gauri, spatii moarte… de durere!

– Oricum mi-am scris testamentul…important e ca Iris sa nu ramana singura.( nu glumesc). Dar poate, un sistem genetic si imunitar valid si robust ma pot salva. Silviule nu subevalua situatia. Ramai in casa, nu avea contacte la mai putin de 2-3 m distanta, pune-ti mascherina (masca) cand iesi, mananca regulat si sanatos…Consuma multe citrice si evita alcoolul…»

Carmen, sunt mandru de tine dar te rog sa ai grija si sa te protejezi maxim posibil. Va imbratisez cu toata dragostea!” este mesajul pe care cunoscutul DJ l-a publicat pe contul său oficial de Facebook.

Nu rata: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus

Ea este Carmen. E cumatra mea pentru ca eu i-am botezat superba fetită, Iris, dar mult mai important peste acest grad de…

Publicată de Silviu Andrei pe Joi, 26 martie 2020

Citeşte şi: NOUL VIRUS care amenință omenirea, transmis de un animal exotic, folosit atât ca hrană, cât şi la prepararea unor medicamente tradiţionale