O cunoscută actriță a trecut de la filme pentru copii la cele pentru adulți: ”Mă pricep, decurge totul extrem de natural…”

Publicat: 20/12/2019 | 12:47

A lucrat pentru compania Disney și a apărut în filme pentru copii. La un moment dat, s-a decis să treacă într-o nouă etapă a carierei, numai că alegerea sa a fost absolut surprinzătoare. Totuși, vedeta recunoaște că nu regretă pasul făcut, iar din punct de vedere financiar se află într-o poziție privilegiată. Mai mult, este susținută și de soț în acest… demers cinematrografic controversat.

Maitland Ward are 42 de ani. A jucat, printre altele, în producția Disney „Boy Meets World”, numai că a ajuns la concluzia că ar fi nevoie de o schimbare în viața și cariera sa. Reorientându-se, vedeta a ales să devină… actriță de filme pentru adulți, iar noua etapă i-a adus câștiguri care le-au depășit cu mult pe cele obținute atunci când se afla în echipa ”Disney Channel”.

Maitland Ward, de la filme pentru copii la filme pentru adulți

”Soțul meu mă susține enorm, chestia asta face parte din mine”

Un salariu lunar cu 5 zerouri pare greu de atins, numai că Maitland Ward a reușit să atingă acest prag. Într-una din lunile anului trecut, actrița a obținut, în urma prestațiilor sale erotice, 62.000 de dolari, mărturisind și că se simte bine în pielea ei, având un talent incontestabil pentru noua meserie.

„Credeam inițial că voi avea emoții, dar n-a fost așa..A fost foarte ușor și mi-a plăcut mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Și mă pricep. Decurge totul extrem de natural… Dacă mi-ai fi zis asta acum ceva vreme, n-aș fi crezut vreodată că o să fac asta. Soțul meu mă susține enorm pentru că știe că chestia asta face parte din mine, e ceva ce trebuie să fac și îmi și place”, a declarat Maitland Ward.