O crimă îngrozitoare a avut loc în Prahova. La interval de câteva zile, un tânăr a fost înjunghiat

Publicat: 08/01/2021 | 13:31

În doar câteva zile au avut loc o crimă și o înjunghiere într-o comună din Prahova. Prima tragedie s-a petrecut după Anul Nou, iar aseară s-a produs a doua nenorocire.

În ziua de Sfântul Ion, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în comuna Dumbrava, sat Zănoaga, un tânăr ar fi fost înjunghiat.La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

„Din anchetă a rezultat că pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu, un tânăr de 17 ani ar fi fost lovit cu un cuțit, de către un altul, în vârstă de 18 ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale iar agresorul a fost identificat și depistat în scurt timp.

În urma administrării probatoriului, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

La câteva zile după Anul Nou, un alt tânar de 22 de ani a fost înjunghiat la o petrecere. La un moment dat s-a luat la ceartă cu un alt individ, disputa a degenerat, iar acesta a fost înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului. Ambulanța s-a deplasat la fața locului, dar, din păcate, tânărul a murit în drum spre spital.