O chelneriță a fost concediată după ce a refuzat să se vaccineze anti-COVID

Publicat: 27/02/2021 | 14:14

O chelneriță, în vârstă de 34 de ani, susține că a rămas fără job, la doar câteva zile după ce a refuzat să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Bonnie Jacobson nu a vrut să se imunizeze împotriva coronavirusului pentru că există posibilitatea să-i afecteze fertilitatea. Femeia și iubitul ei vor să devină părinți. Bonnie a dorit să tragă un semn de alarmă și să le înștiințeze pe femeile însărcinate sau care doresc să devină mame în legătură cu efectele imunizării anti-COVID.

„Deși susțin vaccinul și îi înțeleg importanța, cred că este o alegere foarte personală”, a scris Bonnie într-un e-mail trimis șefilor ei. Patronii, însă, au decis să o concedieze pentru a nu pune sănătatea celorlalți angajați în pericol.

Proprietarul restaurantului a declarat că toți angajații săi trebuie să fie imunizați cu serul anti-COVID, aceasta fiind noua politică care trebuie respectată indiferent de situație. Excepție de la noul regulament sunt angajații care nu se pot vaccina din motive medicale sau religioase.

„Nimeni nu s-a mai confruntat cu asemenea provocări. Am crezut că vom proteja pe toată lumea. Am descoperit acum că trebuie să modificăm regulile, să vedem cum îi putem ajuta pe toți, în funcție de situație”,  a declarat Billy Durney, patronul restaurantului.