O celebră prezentatoare TV este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ce sex are bebelușul și când se va naște

Publicat: 03/05/2021 | 08:44

Bucurie mare pentru fanii celebrei prezentatoare TV Rachel Riley, după ce soțul ei a anunțat că aceasta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

După ce a anunțat că așteaptă al doilea copil cu soția sa Rachel Riley, dansatorul profesionist Pașa Kovalev a dezvăluit când vor deveni cei doi, mai exact, părinți.

Dansatorul profesionist Pasha Kovalev, în vârstă de 41 de ani, a scăpat porumbelul! Acesta a mărturisit că prezentatoarea Rachel Riley, în vârstă de 35 de ani, va naște în luna octombrie a anului 2021.
„Am vrut bebelușul cu numărul doi”, a spus Pasha pentru OK! „Așadar, așteptăm cu nerăbdare să-l primim în această lume, în octombrie”.

„Suntem foarte entuziasmați și de-abia așteptăm să devenim părinți” a mai completat acesta.

Sunt încântați de diferența de vârstă dintre cei doi copii

Cei doi, care s-a întâlnit pe platourile de filmare în anul 2013, sunt deja părinții unei fetițe de aproape 1 an și jumătate, numită Maven. Mai mult, viitorii părinți sunt extrem de bucuroși de faptul că între copiii lor nu va exista o diferență de vârstă mai mare de 2 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rachel Riley (@rachelrileyrr)

„Cred că este grozav, deoarece acest lucru îi ajută să se simtă mai aproape unul de celălalt și le va oferi șansa de a se apropia mai mult. Consider că acolo unde există o diferență mai mare de vârstă între doi copii, pot exista probleme de comunicare și de apropiere” a spus acesta.

Pașa a mai explicat că faptul că el este mai mare cu 8 ani decât propriul său frate l-a făcut să-și dorească să aibă copii cu vârste apropiate. „Fratele meu este cu 8 ani mai tânăr decât mine și, la nașterea lui, eu aveam opt ani și aveam alte lucruri de făcut. Este plăcut să ai copiii mai apropiați ca vârstă, astfel încât să poată crește împreună”.

Sursă foto: Shutterstock