O celebră intră în competiția Bravo, ai stil!: „Sunt încrezătoare”

Publicat: 09/03/2020 | 16:56

Recent întoarsă de la Survivor România, Cristina Șișcanu intră, începând de săptămâna aceasta în competiție, completând podiumul celebrităților după eliminarea Biancăi Giurcanu, de sâmbătă seară.

Celebra blondă este foarte activă în lumea virtuală și declară că în această competiție ca o provocare și mărturisește că părerile favorabile ale specialiștilor în modă primite de-a lungul timpului îi dau curaj.

„Mă bucur foarte mult că am intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forțe este faptul că știu să combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene.

Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici, la Bravo, ai stil! Celebrities”, spune Cristina Șișcanu.

În ediția de săptămâna trecută Bianca Giurcanu și Bianca Rus au fost concurentele în pericol de eliminare, cele două tinere având cel mai mic punctaj. Alături de acestea, la propunerea de eliminare, s-au alăturat și Calină Dumitrescu și Andreea Tonciu, indicate de celelalte concurente. Până la urmă a ieșit Bianca Giurcanu.