Acasă » Trending » O celebră avocată, testată pozitiv cu COVID-19. “Vă dați seama câtă lume am infectat eu?”

O celebră avocată, testată pozitiv cu COVID-19. “Vă dați seama câtă lume am infectat eu?”

De: Răzvan Scarlat 07/06/2020 | 11:52

Coronavirus e cuvântul care îngrozește, în aceste zile, pe oricine, chiar dacă România a ieșit din starea de urgență, iar măsurile de restricție au fost relaxate. În continuare, apar zilnic zeci de alte cazuri de COVID-19, semn clar că încă nu am scăpat de probleme. CANCAN.RO vă prezintă povestea Luminiței Nuță, una dintre cele mai cunoscute avocate din țară, testată, sâmbătă, pozitiv. Mărturiile femeii sunt cutremurătoare!

(VEZI AICI: AVEM MĂRTURIILE EXCLUSIVE ALE UNUI ȘOFER DE TIR CARE S-A ÎNTORS DIN ITALIA: ”NU M-A ÎNTREBAT NIMENI NIMIC! AU ZIS CĂ MĂ SUNĂ, DAR… PAUZĂ!” S-A AUTOIZOLAT ȘI AȘTEAPTĂ SĂ FIE CONTACTAT DE AUTORITĂȚI!)

Imediat după ce a izbucnit pandemia, Luminița Nuță s-a înscris ca voluntar în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București și la Patriarhia Română, cu scopul clar de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin în acele zile de coșmar. Și-a desfășurat activitatea fără probleme, iar misiunea ei s-a încheiat odată ce pe teritoriul țării a fost decretată starea de alertă. Ulterior, problemele au început pentru cunoscuta avocată.

Drama prin care trece Luminița Nuță: “Am fost două luni voluntar, iar acum…” Ignorată total de DSP

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Luminița Nuță a povestit cu lux de amănunte cum DSP și alte instituții au ignorat-o total după ce una dintre vecinele ei a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. Avocata dorea doar ca o echipă specializată să se deplaseze pe strada ei și să facă testele necesare. Acest lucru nu s-a întâmplat, ba mai mult, apelurile ei au fost ignorate.

Am fost două luni voluntar în cadrul Primăriei și Patriarhiei și nu am pățit absolut nimic. Din toate sectoarele, eu am fost numărul 1 în tot ce înseamnă activități. De ce vă spun aceste lucruri… Vecina mea s-a infectat cu coronavirus. Eu simptome nu am avut, doar că m-am simțit obosită. Eu am fost la ea acasă.

Vecina a fost confirmată acum patru zile. În fine, i-am sunat pe cei de la Primărie, la DSP și nu m-a băgat nimeni în seamă… Am considerat că, la cât voluntariat am făcut, mă gândeam că am și eu șansa să-mi fac testul. Am sunat în o sută de locuri, nu m-a băgat nimeni în seamă pentru simplul fapt că nu am temperatură”, ne-a povestit avocata.

Luminița Nuță
Dovada că Luminița Nuță a fost voluntar în cadrul Primăriei și Patriarhiei Române

A fost confirmată, sâmbătă, cu coronavirus!

Disperată, Luminița Nuță s-a dus, într-un final la Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș”, unde a fost testată pozitiv cu COVID-19. De precizat că avocata nu avea simptomele specifice coronavirusului, se simțea doar obosită. Este, pe bună dreptate, deranjată că nici până în prezent nimeni nu a venit pe strada unde locuiește, deși deja două persoane au fost confirmate cu coronavirus.

CORONAVIRUS. Ce decizie a luat Danemarca în ceea ce privește centrele sportive și de agrement

Eu sunt un om foarte activ și în ultimele zile m-am simțit obosită, după prânz îmi vinea să stau jos, să dorm unde apuc… Și am ajuns la «Matei Balș», mi-au făcut testul și sunt pozitivă. Nu vă mai spun că eu am muncit, am fost la instanță, am trecut prin filtre, aveam temeratură normală. Nimeni de la DSP nu a venit la noi pe stradă să facă ceva cu privire la ce s-a întâmplat cu vecina.

Pe strada unde locuiesc sunt foarte mulți copii. Am sunt non-stop unde am putut după ce vecina mea a fost confirmată. Non-stop am făcut-o. Ei, în schimb, mi-au închis telefoanele. Am sunat la epidemologie și mi s-a spus că, dacă nu am temperatură nu sunt caz, că dacă nu am stat 20 de minute lângă vecină nu sunt caz… Și, uite, eu sunt pozitivă…”, ne-a mai spus Luminița Nuță.

(CITEȘTE ȘI: FIUL UNUI PACIENT UCIS DE COVID-19 LA GALAȚI ACUZĂ MEDICII CĂ ASCUND CAUZELE DECESULUI ȘI… ”TATĂL MEU A MURIT CA UN CÂINE!”)

“Vă dați seama câtă lume am infectat? Am stat în instanță cu judecători, arestați… Nu am avut niciun simptom”

Aflată la “Matei Balș”, unde sâmbătă a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, Luminița Nuță este îngrozită doar când se gândește câte persoane ar fi infectat, din moment ce este avocat, iar în ultimele zile a stat tot timpul în instanță.

Vă dați seama câtă lume am infectat eu, la cât am stat în instanță, cu arestați, cu judecători? La noi pe stradă, nu a venit nimeni nici la ora asta. Am sunat, am spus ca sunt avocat, că am fost voluntar, că am stat două luni pe străzi, că am fost la cumpărături, prin adăposturi… M-am gândit că mă ajută și pe mine cineva să fac mai repede un test. Nici vorbă! Și uite că am ajuns la «Matei Balș». Gândiți-vă cât am lucrat prin tribunale…

Temperatura mea este de 36, perfectă, nu am avut niciun simptom. Uite ce înseamnă relaxarea… Am saturația de 99 și uite că m-am infectat. Astea cu temperatura sunt prostii. Nici noi, voluntarii, nu am fost testați. Am fost la copiii mei, acum și eu trebuie testați. O nebunie… Nu am avut niciun simptom”, ne-a mai declarat femeia.

VIDEO. Scandal la metrou, după ce un călător a refuzat să-și pună masca: „Opriți istoria, cobor la stația Doamne ferește!”

“Am anunțat Curtea de Apel București. Jandarmeria intră în carantină!”

În final, Luminița Nuță a precizat că a anunțat Curtea de Apel București că a fost testată pozitiv, ocazie cu care a transmis încă un mesaj pentru autorități, cărora le solicită imperativ să ia atitudine cu privire la acest caz.

Am anunțat toată Curtea de Apel București că am fost infectată cu coronavirus. Unii mă judecă, alții nu… Trebuie să intre și Jandarmeria în carantină. Repet, nu am avut niciun simptom. Nu știu, vreau neapărat să se facă dreptate. Nu am fost băgată în seamă de nimeni și uite unde s-a ajuns. Cineva trebuie să se sesizeze”, a încheiat Luminița Nuță.

Luminița Nuță
Curtea de Apel București, locul unde Luminița Nuță a fost prezentă în ultimele zile

(NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! „PACIENTUL 17” A CERUT AJUTOR LA GEROTA CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE A FI DEPISTAT POZITIV, DAR…)

Sâmbătă, încă 187 de cazuri noi de coronavirus

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până pe 6 iunie, pe teritoriul României au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre cele confirmate pozitiv, 14.419 au fost declarate vindecate și externate. Au fost înregistrate alte 187 noi cazuri de îmbolnăvire. Totodată, până pe 6 iunie, 1318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, au încetat din viață.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...