O casieră a dat o lecție de viață impresionantă unor clienți, după ce bătrânul din imagine a pus tremurând singurii bani pe care îi avea pe tejghea: “Am uitat cum să ne iubim unii pe alții”

Publicat: 14/05/2021 | 08:26

O experiență ca-n filmele premiate s-a petrecut într-un supermarket de peste hotare, după ce bătrânul din imagine a pus singurii bani pe care îi avea pe tejghea în momentul în care i-a fost arătat totalul pe care îl avea de achitat. Temându-se că nu are suma încrisă pe bon, el s-a încurcat când a numărat monedele și a început să tremure de emoție. Casiera i-a luat mâinile și a încercat să-l liniștească, iar prima replică pe care i-a spus-o a adus lacrimi în ochii celor care așteptau la rând, în spatele bătrânului.

O casieră a dat o lecție de viață impresionantă într-un magazin din străinătate

Întreaga scenă a fost povestită pe social media de clienta care se afla în spatele bătrânului care s-a pierdut atunci când a trebuit să își plătească produsele. El a început să tremure și să se caute prin buzunare, după care a scos mai multe monede, pe care le-a numărat greșit. Dându-și seama că o ține pe loc pe casieriță și, totodată, le provoacă neplăceri și celorlalți clienți, bărbatul s-a întors către aceștia și a zis că regretă ce se întâmplă.

Ceea ce a urmat după scuzele bătrânului i-a impresionat pe martori, iar pe cei mai mulți i-a determinat să privească altfel viața.

“Articolele acestui domn au fost scanate și i s-a dat totalul. Se uită cu scuze la mine și începe să scoată pumni de mărunțiș din buzunare. A numărat greșit și a început să se agite. Îmi dă un: «Îmi pare foarte rău» mormăit. Îi tremură mâinile și vocea.

Caserița îi ia mâinile și îi aruncă tot restul pe tejghea și spune: «Nu este o problemă, dragă. Vom face asta împreună”. El continuă să își ceară scuze față de amândouă, în timp ce noi îl asigurăm că este în regulă. Își rezolvă tranzacția și el pleacă. M-am uitat la această femeie minunată și i-am spus: “Mulțumesc că ai fost atât de răbdătoare cu el».

Ea dă din cap și îmi răspunde: «Nu ar trebui să-mi mulțumești, iubito. Ceea ce este în neregulă cu lumea noastră este că am uitat cum să ne iubim unii pe alții».

Vreau să fiu mai mult ca ea” este mesajul postat de clienta care aștepta în spatele bătrânului din imaginea de mai jos.

Descoperă și: Emoționat. Lecție de viață dată românilor de o fetiță de 9 ani. Ce a făcut cu un portofel găsit pe stradă

“Acesta ar fi putut fi tatăl meu ???? Sunt atât de recunoscător pentru oamenii care împărtășesc compasiune și bunătate față de ceilalți” este unul dintre miile de mesaje strânse de postarea care a devenit virală pe social media.

Nu rata: Povestea unei familii, devenită virală: “Cuvintele pot fi foarte dureroase”. Pilda reprezintă o lecție de viață pentru fiecare om

Sursa foto: Instagram / lovewhatmatters