O ”bombardieră” din showbiz, implicată în scandalul taximetristului snopit în bătaie în Capitală

Publicat: 03/08/2020 | 16:05

Mega-dezvăluire marca D.A.S! O ”bombardieră” din showbiz ar fi implicată în scandalul taximetristului snopit în bătaie în Capitală. Cu puțin timp înainte de terifiantul incident, controversata ispită Bianca Pop a chefuit cu agresorii. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii savuroase.

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră legate de cazul taximetristului ce a fost snopit în bătaie, zilele trecute, pe un bulevard din Capitală.(CITEȘTE ȘI: VIDEO / BIANCA POP A DEVENIT SPAIMA TAXIMETRIȘTILOR. ISPITA DE LA INSULA IUBIRII, „BURICUL” UNUI NOU SCANDAL: „MĂ AMENINȚI CU ȚIGANII?”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în scandalul ce a oripilat o țară întreagă ar fi implicată și o ”bombardieră” din showbiz… nimeni alta decât Bianca Pop, controversata ispită de la Antena 1 care a ajuns celebră după ce a afirmat că ea nu iese din casă fără 1000 de euro cash.

Sursele noastre susțin faptul că aceasta ar fi petrecut cu agresorii, la lăutari, înainte de evenimentul șocant ce s-a petrecut pe un bulevard din Capitală.

Mai mult decât atât, Bianca Pop ar fi provocat scandalul. După cum susțin sursele noastre, la scurt timp după ce Bianca Pop și cei doi agresori au plecat de la chermeză, tânăra ar fi intrat în conflict cu șoferul de taxi. Deranjați de atitudinea șoferului, cei doi agresori, au încercat inițial să îi sustragă borseta în care taximetristul își ținea încasările, iar ulterior au ajuns la scenele violente, cei doi tineri  l-au agresat pe șofer, în plină stradă. După ce a primit o lovitură în plină figură, șoferul a rămas inconștient pe caldarâm.(NU RATA: BIANCA POP SE IUBEȘTE CU UN CELEBRU MANELIST! ISPITA A SPUS TOT)

Bianca Pop, implicată în scandalul taximetristului snopit în bătaie în Capitală

Unul dintre agresori este mebru al clanului Văncică

Unul dintre tinerii cu care Bianca Pop s-a anturat și care l-a agresat pe șoferul de taxi este membru al temutului clan Văncică. Este vorba despre Șerban Constantin, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Grasu al lui Vancică. Din câte se pare, controversata ispită și agresorul sunt legați de o strânsă prietenie. Tânărul n-a ezitat să distribuie în mediul on-line câteva fotografii în care apare alături de fosta ispită de la Antena 1.(NU RATA: ISPITA CARE NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ O MIE DE EURO, IPOSTAZĂ PENIBILĂ. S-A ÎNTINS PE CANAPELE ȘI…)

Bianca Pop, extrem de apropiată de unul dintre agresorii șoferului

Reținuți de autorități

Conform publicației Gândul.ro, atât mebrul clanului Văncică cât și complicele său au fost reținuți și urmează să fie duși în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă.

Momentul în care cei doi tineri îl agresează pe taximetrist

În același timp, taximetristul bătut, care are 39 de ani, se află, încă, în comă, la Spitalul de Urgență Floreasca. În funcție de rezultatul expertizei medic0-legale, cei doi agresori ar putea fi acuzați de tentativă de omor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.