O biserică din județul Vrancea, mistuită de un incendiu puternic în Vinerea Mare. Unii dintre localnici cred că incidentul este, de fapt, un semn rău | VIDEO

Publicat: 30/04/2021 | 19:55

Biserica din localitatea Topeşti, situată în județul Vrancea, a fost mistuită de un incendiu puternic în Vinerea Mare. Unii dintre oameni cred că incidentul nefericit este, de fapt, un semn rău și au început să spună anumite rugăciuni. În această seară, credincioșii ortodocși din România, dar și cei de peste hotare participă la Denia Prohodului și să cânte împreună slujba înmormântării Lui Hristos.

O biserică din județul Vrancea, mistuită de un incendiu puternic în Vinerea Mare

Azi, în jurul orei 17:30, la serviciul unic de urgență a fost anunțat că biserica din satul vrâncean Topești arde generalizat, pe o suprafață de aproape 250 mp, conform publicației Ziarul de Vrancea. La scurt timp după ce s-a dat alarma, pompierii din Vidra, Focșani și Tulnici au intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor infernale.

Citește și: Vedetele, donatori activi în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște

“A fost anunţat un incendiu la biserica din satul Topeşti, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focsani şi SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, a transmis un oficial din cadrul ISU Vancea, relatează publicația News.ro.

Vezi și: Cum pregătești masa de Paște pe ultima sută de metri

Conform primelor informaţii, nu au fost persoane surprinse de flăcări. După cum puteți vedea în imaginile surprinse în timpul misiunii contracronometru a pompierilor, lăcașul de cult a fost distrus în totalitate.

Te-ar putea interesa: EXCLUSIV | Cât te costă, de fapt, să comanzi masa de Paște

Sursa foto pricipală: Facebook / ISU Vrancea