O bătrână din Botoșani a fost surprinsă de polițiști în timp ce își plimba rața în jurul blocului

Publicat: 01/04/2020 | 20:13

Epidemia de coronavirus a dus la necesitatea impunerii unor reguli speciale, care să limiteze circulația persoanelor, cu scopul de a diminua interacțiunile dintre oameni. Astfel, cetățenii pot ieși din casă doar în cazul unor urgențe, pentru a-și procura alimentele esențiale sau pentru a plimba animalele de companie.

În acest context, o bătrână din Botoșani și-a scos rața la plimbare în jurul blocului. În timpul plimbării bătrâna s-a întâlnit cu polițiștii locali. Deși rațele, în mod normal, nu intră pe lista animalelor de companie, bătrâna nu a fost sancționată. (CITEȘTE ȘI: SCENE ȘOCANTE ÎN ITALIA! UN BĂRBAT COMPLET DEZBRĂCAT S-A BĂTUT PE STRADĂ CU CARABINIERII. MARTORII AU ASISTAT ÎNGROZIȚI LA ÎNTÂMPLARE)

„Nu a fost amendată…pe bunicuță, colegii o cunosc de când rățușca era doar un bobocel!”, a scris Poliția pe pagina de Facebook. (VEZI ȘI: E SCANDAL LA SPITALUL DIN FĂGĂRAȘ: REFUZĂ PRIMIREA PACIENȚILOR CU COVID-19! DECIZIA GUVERNULUI + REACȚIA CA AL UNITĂȚII MEDICALE)

Legat de acest caz inedit, Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu, a declarat, pentru Mediafax: „A fost surprinsă de un echipaj de la Biroul de Ordine Publică în timp ce plimba rața. Având în vedere că era în apropierea blocului în care locuia și pentru că era cunoscută în cartier de polițiștii care patrulează în zonă nu a fost amendată”.