O bătrână a vrut să-și facă de mâncare, dar a dat foc la casă. Fiica ei a suferit arsuri grave

Publicat: 13/04/2021 | 17:54

O bătrânică din Teleorman a vrut să-și facă de mâncare, dar a sfârșit prin a incendia casa. Butelia de la aragaz avea scăpări de gaze și totul s-a aprins în jur. Vecinii au scos-o din bucătărie și au chemat pompierii. Fiica ei a suferit arsuri pe față când a încercat să intre după ea.

Incendiul a izbucnit la o locuință din satul Cătunu, comuna Poeni. Vecinii femeii au reacționat primii și au sunat la 112. Proprietara, o femeie de 89 de ani, cu probleme locomotorii, a fost evacuată de către localnici și a suferit un atac de panică. (CITEȘTE ȘI: INCENDIU MARE ÎN CAPITALĂ. PATRU CASE AU FOST CUPRINSE DE FLĂCĂRI ÎN SECTORUL 5)

Fiica acesteia, de 62 de ani, în încercarea de a stinge incendiul, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și ambulanță SMURD.

Ambele persoane au fost preluate de către echipajul SMURD care le-a acordat primul ajutor.

Pompierii au stins rapid incendiul care amenința să se extindă de la bucătărie la întreaga locuință. Din primele verificări cauza probabilă a fost o butelie montată necorespunzător, ce prezenta scăpări de gaze, acestea aprinzându-se la încercarea proprietarei de a porni aragazul.

(VEZI ȘI: INCENDIU LA BAZA FCSB DIN CARTIERUL BERCENI! O PERSOANĂ A MURIT LA FAȚA LOCULUI ȘI ALTE DOUĂ AU AJUNS LA SPITAL)