O asistentă stă departe de copii pentru a lupta împotriva coronavirusului: ”Nu ne-am ierta dacă…”

Publicat: 13/04/2020 | 15:54

O asistentă a decis să stea departe de copii pentru a lupta împotriva coronavirusului, în prima linie. Împreună cu soțul ei, femeia este una dintre persoanele care fac sacrificii enorme pentru a salva vieți.

În timp ce unele cadre medicale își dau demisiile pe capete, există și altele care nu au uitat de jurământul depus. Este și cazul Emmei Murphy, o asistentă de 35 de ani, care luptă zilnic împotriva coronavirusului.

Femeia a ales să stea departe de copiii ei pentru siguranța lor și a ales să lucreze cu soțul ei, în prima linie. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. CÂTE CAZURI NOI AU FOST CONFIRMATE ÎN ROMÂNIA ȘI CARE ESTE ULTIMUL BILANȚ TRANSMIS DE AUTORITĂȚI)

”Amândoi lucrăm în prima linie și avem trei copii mici acasă. Nu putem să riscăm ca la finalul zilei să le ducem coronavirusul acasă. Nu ne-am ierta niciodată”, a spus femeia, potrivit The sun.

 În ultimele 24 de ore, în Anglia, au fost confirmate 737 de decese, iar numărul persoanelor decedate din cauza COVID-19 a ajuns la 10.612. Cifrele cresc mult și în ceea ce privește noile infectări – 5.288 în ultimele 24 de ore. În total, au fost 84.279 de cazuri confirmate.