O asistentă medicală de la Ambulanţa Olt are nevoie de ajutor. A fost diagnosticată cu o boală gravă

Publicat: 27/12/2020 | 10:38

Apel umanitar! Mihaela Oiță-Ilina – 39 ani, prietena noastră, asistent medical in cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, are nevoie URGENTĂ de ajutor!

„În urmă cu două luni a fost diagnosticată cu o boală cruntă: Leucemie Acută Mieloblastică. A început imediat tratamentul în cadrul Spitalului Clinic Fundeni, secția Hematologie, dar prima cură de chimioterapie nu a avut rezultatul sperat: remisia.

Indicaṭia medicului curant este de transplant medular şi a inṭiat cea de-a doua cură de chimioterapie, cu mult mai agresivă decat prima, in urma căreia speră să obṭină remisia. Deși acest diagnostic a căzut ca un trăznet asupra lor, Mihaela, alături de soțul ei, de băiatul ei şi de intreaga familie, luptă să învingă această boală.

O fire devotată

Fire devotată, responsabilă, mereu lângă cei care aveau nevoie de ajutor, Mihaela are nevoie acum de sprijinul nostru al tuturor! Şi voi puteti să o ajutaṭi să iasă invingătoare din această luptă.

În aceste momente grele Mihaela are nevoie URGENTĂ  de masă trombocitară și de sânge grupa 01 pozitiv. Sângele înseamnă VIAŢĂ pentru ea şi o şansă să meargă mai departe în această luptă grea!

Puteṭi dona la orice Centru de Transfuzii din ṭară pentru Mihaela Oiță-Ilina, internată la Spitalul Clinic Fundeni, secția Hematologie. Stă în puterea noastră să o ajutăm să invingă această boală!

Un transplant medular necesită resurse financiare care depăşesc enorm de mult posibilităṭile familiei.

Dacă aveṭi posibilitatea puteṭi să o sprijinṭi finaciar cu o donaṭie în contul în LEI deschis la Banca Translvania pe numele Oiță-Ilina Mihaela RO49BTRL02901201A96188XX.

IMPREUNĂ PENTRU MIHAELA!”, este mesajul colegilor postat pe reţelele de socializare.

Citește și:  Ce a pățit o asistentă după ce i-a fost administrat vaccinul Pfizer? Reacțiile adverse au apărut după 10 minute